|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Pa ja bih gledao maximalno da zaobidjem taj mixer u usnimavanju, jer je Yamahina MG serija, bar sto se preampa tice - smece neopevano.
Ako nema previse latencije, probao bih prvo u interface pa iz njega u mixer, sto je mozda malo vratolomija, ali ako ti je bitan snimak, mislim da je tako bolje, jer ne znam koji bi interface mogao da ima grdje preampe od MG-ova... Aha, sad vidim da si rekao nesto kao MG... Pa u osnovi isto... Pre bih isao prvo u interface pa u "neki" mixer (ako latencija biva na dovoljno niskom nivou...) . Koji je to interfejs?
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 03-12-2010 at 12:18 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetnicko pitanje za ProTools | Domestos | Audio Software | 16 | 31-05-2009 04:51 AM |
Cubase/Nuendo - pocetnicko pitanje | Gianfranco | Audio Software | 3 | 09-05-2009 07:35 PM |
Multitrack za live playback... Koji? | zZaXx | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 19-05-2008 01:44 AM |
Pocetnicko pitanje: snimanje i mikrofoni | octoechos | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 24-03-2008 05:35 PM |
Anegdote sa snimanja , koncerata..... | OFF | Razno | 52 | 24-03-2007 11:49 PM |