|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]()
Upravo tako. Niti bih i pored onoga iza cega stoji moje ime i rad uzeo sebi za pravo da flagrantno opljujem nesto - pljuvanja radi...!
Malo mi je neumesno da se neko pojavi i osere se po necemu, uz vrlo aproksimativne formulacije, bez i jednog iole strucnog ili bar argumenta iz licnog iskustva i slicno... Ne zbog ovog primera, vec zbog cele branse valjda... Slicno se desilo, pre par dana, upadne covek i na 5. postu otvori paljbu i napravi haos slicnim principima i zatvore thread... To mi je nekako...kad te prime u goste, bar u pocetku si kulturan, pa makar i ne bilo sve po tvome... Ne znam... Mozda je to moj trip,vaspitanje,sta li... Ok... I da, nisam mislio na identitet u smislu covekovog imena i adrese... Mislim da je jasno sta sam rekao,da ne banalizujemo sad stvari... Moje namere su u ostalom bile skroz u konstruktivnoj funkciji...nista lose nisam mislio... Quote:
Ako ti licno ne prija to sto si cuo, zao mi je. Nije mi namera bila da te napadam, vec reagujem na ponasanje... Kritika reda radi je kritika u kojoj osim kritike nema nicega sto bi tu kritiku opravdalo... (Larpurlartizam) Pozdrav...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 01-12-2010 at 04:09 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
The World's Biggest Drum Machine | Mika Technika | Produkcija Elektronske Muzike | 1 | 16-10-2010 05:31 PM |