|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sve se slazem.... osim da treba zabraniti te rasprave, naravno ako su argumentovane, strucne i korisne. I mene konkretno zanima sta bih dobio na PT9 u odnosu na C5, koji ne verujem da cu napustiti..... kao sto nisam ni N3 zbog pt 6.7....
![]() |
![]() |
#92 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
VIP Member
|
![]()
Kad sam bio mali deca,igro sam se s beli meca,sad sa veljik ko moj tata pa se igram sa ljopata
![]() i da, moj tata je jaci od tvog ![]() ![]() Kako vam ne dosade vise ove rasprave,pitam se ja sad ![]()
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 10-11-2010 at 06:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#95 |
VIP Member
|
![]()
Nisam jos uzeo tu licencu(besparica jbg)
![]() ![]() Pozdrav!
![]() |
#96 |
MAO
|
![]()
@off
pa i ima i nema, zavisi koliko su veliki problemi u startu. Što je ispad veći, veće su šanse da se čuje neki fazni sjeb. Za iole pristojne tejkove, da postanu savršeni, ja nisam uspevao da čujem bilo kakav problem, naročito kad pređem na X-Form warp algoritam, koji je isključivo offline, znači mora da ga pustiš da odrenda svoje. A i kod nekih snimaka na kojima se tu i tamo čuju problemi, cenio sam da sam više dobio unisonošću i energijom samog benda nego što sam dobio faznim bežanjem doboša iz L u R na room grupi,koje se ionako ni ne čuje u mixu. @musicman Ma lepo sve spakujem šta je tu već urađeno, pa consolidate i onda uvozim u čist projekat u Cubase 5. I tamo mixam. Po potrebi, radim neke podmixeve za potrebe snimanja vokala, i ostalih solo instrumenata (violine, flaute, frule i sl), koje mi je bolje da snimam u Cubase zbog Variaudia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Pro Member
|
![]()
Na ovome svetu sto bih naglasio , da propaganda - sto drugi o tome kazu , nije istina...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Pro Member
|
![]()
evo verzije za mac, ko hoce nek proba..... verovatno ce i za nas biti za koji dan
![]() .....zadnje vreme doslo, svaka kuca ce da ima PT
![]() |
#99 |
Banned
|
![]()
Gledao sam video za PT9.Ono sto me je najvise interesovalo je ADC.Lepo je reseno to sto je ADC pregledan,ako tako mogu to da nazovem,u svakom trenutku se lepo vidi koja traka koliko kasni itd. bez odlazenja u neke druge prozorcice.Ono sto mi itekako smeta je sto ADC ima limit
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Pro Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pro tools LE vs TDM | OFF | Audio Software | 21 | 07-03-2008 01:47 PM |
Pro Tools | zmaj | Audio Software | 15 | 11-09-2006 01:08 PM |
Pro Tools.. | Zid | Tutorijali | 4 | 26-05-2006 12:20 AM |
Pro Tools HD vs Pro Tools LE | kravadinka | Audio Software | 20 | 16-03-2006 11:29 PM |