|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Taj F.
![]() ?ta se radi? Osim ?to se ?tancuju trake za veleprodaju u Beatport Super Marketu ![]() ![]() ![]() uostalom, ?ta radi debeli? pozz ga ![]() javi kad bude neki dobar prty, da navratim ![]() back2topic ... Pa kako ni?ta me ne ko?ta? a tih 250din.? hehe, ?alim se. uzeću ih, probaću u svakom sl. nisu skupe realno a i slu?iće dok se ne pronađe neko dugotrajnije re?enje! nego, imam ja pitanje za sve prisutne! ?ta vi mislite o ovim ETY?Plugs? High-Fidelity ER20 ear plug-ovima? cena im je 12,95$ par ... imaju 2 veličine, standard & large ... ka?u da se muzika i glas čuje potpuno prirodno, dok redukuje ostalo ?to nije zdravo. nekako mi se čine kao best buy! e sad, ja mislim da poručim ovo, ako neko hoće da poručim i njemu nek se javi na pendulabgd@gmail.com da se dogovorimo, podelićemo po?tarinu ... ja mislim da ih poručim za jedno 20-tak dana. ?ta vi mislite o njima? ili pak neko ima neki drugi predlog? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
Vasa
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Interesantno, ljudi pitaju a ne citaju dobijene odgovore
![]() Da ponovim, ti pomenuti cepovi su mi do sada najbolje legli po svim parametrima - Nivo atenuacije u praksi jee oko 20db na freq od 500hz pa na vise, ispod 500hz je oko 15db - Udobnost odlicna - Estetika takodje dobra, vrlo malo vire van a i to sto se vidi je prozirna plastika - Cena i pakovanje U veoma bucnom prostoru sa jakom reverberacijom (hale, klubovi sa puno stakla.. itd. ) rade sjajno, osecaj je kao da je neko stinuo MUTE na visak refleksija i samim tim se sve cuje veoma jasno. U situaciji kada neko hoce da prica u extremnoj buci vrlo cesto moram da se odmaknem od sagovornika jer mi se deranja u usi a ja ga savrseno cujem i sa pola metra i vise razdaljine. Itd. .... Eto nadam se da sam ti pomogao, pod uslovom da procitas ![]() Last edited by Moritz; 02-11-2010 at 11:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
Jel zna neko ima li ih kod nas sada ili moram ipak da narucim? (na netu ne nalazim) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ko je iz Bg-a ima da se uzme alpine pro atenuatori. Low profile, vide se tek kada vas neko zagleda, imate 3 nastavka da birate u zavisnosti koliko cete da ubijete feeling tj zvuk.Udobni su, dobijate i nastavak sa kojim gurate sto dublje u usni kanal. Jeste smor prvih 10-20 min ali kasnije se naviknete. Ja hocu da umrem kada treba da ih skinem jer mi je onda preglasno u klubovima.
Atenuatori su MUST s obzirom da se bavite ovim poslom i da vam je sluh najbitniji ! Cena oko 3000din barem kada sam ja kupovao ...
![]() |
Tags |
ko ih izradjuje u srbiji? |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mix - plugs & outboard za Florence + machine | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 5 | 15-03-2010 06:43 AM |
Win plugs od sada na macu!!!! | roginator | DSP forum | 0 | 31-07-2009 09:56 PM |