|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
6.984 članova X 1.000 dinara = 6.984.000 RSD = 65.176 EUR (na dana?nji dan, za efektivu, dodu?e bez poreza ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav, Vasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
I jos sami sebi podelimo diplome...! ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Proradio Awacs, nema ?ta i odma počeo da gura klipove pod točkove moje ideje.
Razmi?ljam, gde li mi je broj mobilnog od onog ?efa na bateriju sa praćkama specijalizovanog za ove letačke sprave pa da mi pripomogne. Inače ovaj će da mi uni?ti koncept načisto, njemu da nestane gorivo neće, on zna tajnu za perpetuum mobile. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
A ko ce da bude "propali kapitalista"? Nema vise narodnog vlasnistva nad sredstvima za rad.... ako nisi primetio.. tu ce morati da bude vlasnik... da demokraCki glasamo? pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 25-10-2010 at 07:21 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Pa dobro bre Awacs, ?ta ti trebalo da pominje? one cifre tamo. Jer vidi? kako to deluje na ljude? Odma proradi demokratija i odosmo u političke duboko zabranjene ovde vode. Dozvoljeno samo pivo...Nik?ićko... inače zovem onog s praćkom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
banned
|
![]()
Demokratija je vrlo praktičan sistem, sve može, a i ne mora. U komunizmu je bilo sve mora... ali ne može. Razlika je samo u tome ko mora, a ko ne mora. I gde je sada ta rakija? Možda sam je već popio... daj još jednu! A može i pivo, ajde, kad nema ništa bolje.
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 26-10-2010 at 12:04 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MAO
|
![]()
ajd ajd, nemoj biti na kraj srca... a zlatne devedesete i kreditno pumpanje planete
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc! | Dziki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 07-04-2009 08:38 PM |
Pomoc UAD 1 | paki | DSP forum | 24 | 16-05-2008 03:40 PM |
Pomoc | CDLC | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 16-03-2008 05:47 AM |
Pomoc !!!!!!!!!!!!!! | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 04-01-2007 08:46 PM |