|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
alen
Console 2 i meni stoji na masteru pre SSL compressor-a, a to je preset za SSL input stage i response. ![]() Sto se tice CB4, nisam se puno njime igrao, ali drago mi je da jos neko ima slicno misljenje, ne rade emulacije identicno, ali je vrlo koristan i lak za upotrebu. Jan Abbey Road pluginovi su nesto najkarakternije sto sam cuo do sada, uvek mi je praznik kad im nadjem mesto u mixu, mada vrlo lako preteram pa sve napumpam i istaklnem p[revise tranziente. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da da, bas su "punchy", Ja ih volim na vokalima sa malo gain redukcije, nekako dobijam neki old skul osecaj sa njima, mada cesto ih stavim ovde i tamo, probao sam da uradim jedan miks sa njim gde sam njega koristio na vokalima i ritmu i na masteru sve je bilo kul i punchy ceo sound ekstra, ali je miks na kraju bio i previse tranzijentan... A inace na vokalu ga stavim (2005 model) da vrlo malo komprimuje sa najbrzim release-om (ili sta vec bese tamo pise) cisto da mu doda taj sparkle, taj njegov karakter, vise ga koristim zbog toga, zbog boje, nego zbog same kompresije... Isto u PT okrezenju mnogo koristim AC1 i AC2 od McDSP-a... Mozda bi bilo pametno probati ih na bas gitarama, a to mi nikad nije palo na pamet :S (sad jeste ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Blue Cat ide na RTAS | dejankuki | Audio Software | 0 | 28-11-2009 03:36 PM |
UAD 1e - RTAS | Bockie | DSP forum | 5 | 30-06-2009 12:56 PM |