|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Moze li neko da mi da krace smernice sta koristiti od RTAS plug-insa i kakvi su recimo D2, D3, inflator, BF...... u odnosu na 'standardne' VST efekte (URS, Sonalksis, Elemental, Timeworks).
Hvala
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ako mozes, nabavi Sony Oxford EQ, Dynamics, i Transient Modulator. Vrhunski plugini i u poredjenju sa njima vst pandani su smesni. Sony oxford Reverb mi se isto jako puno svideo ali su ti efekti generalno jako skupi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Hm, razmisljam da probam kombinaciju (u medjuvremenu nabavih
![]() Cini mi se da i Bomb Factory ima finih spravica (moog, sansamp), ali da zaostaje za UADom u emulacijama legendarnih kompresora. Ima li ko vise iskustva sa ovim spravicama?
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
oo otkad se ti druzis sa digidesign okruzenjem? cestitam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ali stvarno sam u tripu da mixevi u PT zvuce bolje, ne zbog sabirnice (nemojmo opet pocinjati ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ne bih rekao da su Sony ji bas tolilko iznad ostalih plag inova , dobri su nema sumnje , ali UAD ovi kompresori , onda pultec i Urs eq , su sigurno u klasi , ostalo je stvar ukusa .......
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
A jesi probao one Focusrite D2 i D3? Kako ti to izgleda?
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Igrao sam se par sati sa njima ...... vrlo lepo ..... ali ja imam utisak da se sve to sad negde izjednacilo ..... ako imas UAD ( kao stare ) i Sony , kao moderan ..... nista te vise od plugova nece ekstremno iznenaditi .....
Tu je i Sonalksis , kao i PSP ..... koji super rade ...... mada ponekad i GCO i rcomp umeju da iznenade ..... Sto se tice eq .... mene posle Urs tesko sta moze da ih bas poklopi , jedino njihov fulltec po meni ne moze da se meri sa uadovim Pultecom .... Sa druge strane imas hydratone ..... od cega tesko da je sta mnogo bolje ( osim sto uzima dosta procesora ) i definitivno se ne moze reci da je smesan prema npr Sony ju .... Sve mi se cini da se te granice malo gube ....... Jedino u sta sam se uverio da stvarno ostali plugovi ne mogu prici je MD3 koji je skinut sa TC m6000 , kao i vss3 za reverb ....... ostali plagovi jednostavno meni ne zvce ni blizu dobro Ovo je moj utisak i zato ga uzmi sa rezervom , najbolje je da probas sam pa da vidis .... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
U pravu si, ja sam se malo izbedacio sa native kompresorima, pa sam definitivno narucio UAD
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Vibrator
|
![]()
probaj kjaerhus za kick..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |