| 
 | |||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | #101 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2007 Location: Beograd 
				 | 

od svega sto sam cuo na ovom tredu, ovo iznad mene je IMO jedino 100% full stvoreno za neku seriju, ima taj mood... just my IMO    
				__________________ "Ako bismo ukrstili macku i coveka, to bi popravilo coveka, ali bi pokvarilo macku". (Mark Tven) honda - the power of dreams!!!! | 
|  |   | 
|  | #102 | 
| Member Join Date: Jan 2004 Location: Vienna - Austria/Labin - Istra 
				 | 

Anita dobar ti dan. ?aljem jedan link pa poslu?aj. www.myspace.com/mandragora58 1. Mandragora(preslu?aj je čitavu) 2. Apatheid 3. Izvor ljubavi(mo?e biti i instrumentalna verzija) A ima i ovo ?to sam nastupio na festivalu MIK(Melodije Istre i Kvarnera), na italianskom jeziku, jedna veselica. http://www.youtube.com/watch?v=hzQsLWg5p5U Pozdrav Mario 
				__________________ Ako čini? ono ?to si uvijek činio, dobiće? ono ?to si uvijek dobijao, bude? li htio ne?to drugo, mijenjaće? se... | 
|  |   | 
|  | #103 | 
| Member Join Date: Jan 2010 Location: Zagreb 
				 | 

http://www.indabamusic.com/#!/people/647550633 evo, ja i kolega krenuli pravit kratke zabavne instrumentale raznih atmosfera i stilova. Za sada ovi...bit će jo? | 
|  |   | 
|  | #104 | 
| Junior Member Join Date: Oct 2010 Location: Beograd-Chubura 
				 | 

ja bih izabrao mrzovljno oko, decko stvarno radi kako treba. .cak sta vise trebali bi da ga uzmete za muzickog ekzekjutiva. .
		 | 
|  |   | 
|  | #105 | 
| VIP Member Join Date: Nov 2003 Location: Zagreb 
				 | 

Hvala svima, ali vi?e nije potrebno. Producent je tra?io da izaberem bendove isključivo iz LA  koji su u mogućnosti raditi promo videa za njegovu seriju i u?ivo svirati i tako... tako da za sada nema potrebe za daljnjom potragom. Kasnije će vjerojatno biti, pa u tom slučaju javim. Hvala svima za dobru muziku! | 
|  |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Moj princip stvaranja glazbe | ANITA | Razno | 7 | 26-03-2004 04:33 PM |