|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
matori, neće ti metal ići na elektronce, vjeruj mi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
U slucaju da imate npr. ovaj nov td-20 i uz dobar monitoring (slusalice) nema bojazni i podrzavam te "LAMPASH" 100 posto, a koliko vidim svi ostali imate predrasude o elektroncu, pa Tomas Lang, Jonyy Grabb i mnogi drugi vrhunski bubnjari sviraju na njima, a ti "ZATO STO SAM" sto ne pipas elektricni bas, mislis da ti je to sad kao prednost sto ne sviras elek. bas, svasta, pa znaci Patitucci ne bi trebao da pipne elek. bas, a malo si zaboravio na cemu je svirao Pastorius celog zivota kojima je on bio idol 80 posto basista, nemoj da ste sujetni i sa predrasudama. Naravno da postoji problem kod elek. bubnja, ali samo kad su u pitanju nisko budzetni setovi (kao sto imate monitore, karte zvucne itd..u vasoj bransi, jeftine i skuplje, bolje ili lose) koje vi zbog ulaganja i novca ne zelite da ulazete vise od npr. TD-7,TD-6,TD-8,alesis d4 itd...e pa koliko para toliko i muzike, ali kad se ima vrhunska masina kao sto je TD-20 ili Yamaha dtxtreme900 onda moze sto posto, ali najzalosnije je to sto nece ni da PROBA. Ne mogu da verujem da sa ovim ne moze da se snimi 3-5min. svirke, obratite paznju ima bas set za metal:
http://www.youtube.com/watch?v=oMF1WzRKus4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
@LAMPASH: Ako si ti gazda projekta (a izgleda da jesi) odluči da li ti je važniji BUBNJAR ili BUBANJ. Sve ostalo će se desiti samo po sebi. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
meni je to slično kao virtuelni sex. Jedno je koža, obruč i palica, u sadejstvu sa zidovima i materijalima od koje je soba napravljena, a drugo je imitacija toga, koliko god dobra bila. Uostalom, složiću se da je gomila današnje produkcije po tom pitanju uistinu gadna, i ja i dalje volim više da čujem System of a Down negoli Katatoniu, bar što se produkcije bubnja tiče.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
meni je to slično kao virtuelni sex. Jedno je ko?a, obruč i palica, u sadejstvu sa zidovima i materijalima od koje je soba napravljena, a drugo je imitacija toga, koliko god dobra bila.
Hmmmmmm, malo si preterao, da ne kazem l.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
MAO
|
![]()
pa za mjetal jok. Tu je žica, magnet i telo gitare takođe metafizička kombinacija
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
Da, sve stoji sto si nabrojao, ali ja bih primjetio nazalost da (magnet, lampe itd..) to opet nije AKUSTIKA tj. akustucna gitara moras priznati
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MAO
|
![]()
ma ja ovde pričam o magiji, i metafizici. Mojne mi to klasifikovati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Skroz je bezveze da tip ne želi ni da proba. Ja lično više volim drvo, akustiku, i sve, ali probaj majka mu stara, nemaš šta da izgubiš.Pa ako ne ispadne dobro, jbg, idemo dalje.
Ne valja vam ljudi to ograničavanje ''na prvu loptu''. Stani malo.Nije sve crno bijelo u životu.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moja suradnja s bubnjarom :))) | ANITA | Promocija radova | 5 | 09-09-2010 12:20 PM |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |