Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Problem sa bubnjarom! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35479)

LAMPASH 17-10-2010 01:28 PM

Problem sa bubnjarom!

Pazite ovo,nasao sam jako dobrog bubnjara sa kojim sviram uzivo i to je ok,ali (uvek to ali) covek nece da ide u studio da lupa na elektroncima ni mrtav!Kao,to nije to,ebes elektronce,"ziva" stvar je ziva stvar i sl. Obecao sam mu i kilo krem-bananica(posto ih obozava) :rotfl: ali ne vredi.Bansa je bio,bansa ce i ostati!A sto je najgore,nikada nije seo i probao ih:banghead: Imate li ideju kako da ga nateram da udje u studio:grin:.Menjanje bubnjara u ovom trenutku nije opcija kao ni menjanje studija.Da li ste i vi imali slicnih problema?
pozzzzzzzzz!

LA-2A 17-10-2010 02:23 PM

Re: Problem sa bubnjarom!

pravi bubnjar!!!

ja imam slican stav sviram kontrabas evo vec 9 godina a bas gitaru zaobilazim nikada je nisam voleo to mi je bas sa sabane kao sto bi ti rekao:)

quake2 17-10-2010 03:59 PM

Sasvim mi je jasan stav tog bubnjara i podrzavam ga, i ne razumem zasto menjanje studija ne dolazi u obzir:shock:.Stalno bre ljudi imate neke specificne i neobjasnjive probleme.Ako sam ja sa 15 god mogao da se organizujem i svog tadasnjeg bubnjara odvedem u studio koji je bio 70km daleko,zaradim pare preko studenjaka i platim sve,bubnjeve smo nosali kroz ceo BG na rukama,koji su sad to vasi tako strasni problemi?Bolje pricuvaj tog bubnjara ako je ok i ne teraj ga da lupa po nekim tamo tepsijama:).

Arthur 18-10-2010 01:38 AM

čovek je jednostavno u pravu, prava stvar je itekako prava stvar. Ako neće na elektronce, sedi lepo pa sam iskucaj bubanj, koj moj ga teraš na takvo što.

sira 18-10-2010 06:57 AM

Quote:

Originally Posted by LAMPASH (Post 288947)
Pazite ovo,nasao sam jako dobrog bubnjara sa kojim sviram uzivo i to je ok,ali (uvek to ali) covek nece da ide u studio da lupa na elektroncima ni mrtav!Kao,to nije to,ebes elektronce,"ziva" stvar je ziva stvar i sl. Obecao sam mu i kilo krem-bananica(posto ih obozava) :rotfl: ali ne vredi.Bansa je bio,bansa ce i ostati!A sto je najgore,nikada nije seo i probao ih:banghead: Imate li ideju kako da ga nateram da udje u studio:grin:.Menjanje bubnjara u ovom trenutku nije opcija kao ni menjanje studija.Da li ste i vi imali slicnih problema?
pozzzzzzzzz!

Lampash, pretpostavljam po nicku da sviraš gitaru, obečaj mu da češ ti snimat gitaru direkt uštekanu u audio karticu pa će onda i on sigurno svirat na elektroncu. :D
Pa snimite pravi bubanj, i riješen problem, nije valjda da u studiju ne žele snimat pravi bubanj

marcos 18-10-2010 10:32 AM

a stvarno..

pa ako je dobar bubnjar, isplati ti se par sati nekog dobrog studija iznajmit, snimit bubnjeve kako spada i nastavit u ovom tvom studiju. Brijem da će te to doć malo skuplje od kile bananka

LAMPASH 18-10-2010 01:14 PM

ma bre ljudi,covek nikad nije seo za elektronac,a tvrdi da je sranje.Kazem vam,covek je tvrdoglav kao mazga.A 100% sam ubedjen da kada bi ih probao,uz neki dobar plugin,adictive drums,bfd,DKFH i sl. i da monitoring bude otpanjen do daske,mislim da ne bi mogli da ga odvojimo od njih,zaboravio bi na akusticne za tren.Al' 'ebiga.Satro mu je ispod casti da svira eletronce,posto je ranije svirao jazz,a sada sviramo metal...

nav 18-10-2010 01:40 PM

verovatno je probo elektronce:D

nikolicdn 18-10-2010 03:31 PM

Quote:

Originally Posted by zato sto sam **** (Post 288950)
pravi bubnjar!!!

ja imam slican stav sviram kontrabas evo vec 9 godina a bas gitaru zaobilazim nikada je nisam voleo to mi je bas sa sabane kao sto bi ti rekao:)

da pretpostavimo da se shalish!

LA-2A 18-10-2010 03:53 PM

ne jer sviram samo jazz,a jazz sa bas gitarom nije jazz nego fjuzn

All times are GMT +1. The time now is 09:02 PM.