|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pazite ovo,nasao sam jako dobrog bubnjara sa kojim sviram uzivo i to je ok,ali (uvek to ali) covek nece da ide u studio da lupa na elektroncima ni mrtav!Kao,to nije to,ebes elektronce,"ziva" stvar je ziva stvar i sl. Obecao sam mu i kilo krem-bananica(posto ih obozava)
![]() ![]() ![]() pozzzzzzzzz!
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
pravi bubnjar!!!
ja imam slican stav sviram kontrabas evo vec 9 godina a bas gitaru zaobilazim nikada je nisam voleo to mi je bas sa sabane kao sto bi ti rekao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Sasvim mi je jasan stav tog bubnjara i podrzavam ga, i ne razumem zasto menjanje studija ne dolazi u obzir
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
čovek je jednostavno u pravu, prava stvar je itekako prava stvar. Ako neće na elektronce, sedi lepo pa sam iskucaj bubanj, koj moj ga teraš na takvo što.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Pa snimite pravi bubanj, i riješen problem, nije valjda da u studiju ne žele snimat pravi bubanj Last edited by sira; 18-10-2010 at 06:59 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
a stvarno..
pa ako je dobar bubnjar, isplati ti se par sati nekog dobrog studija iznajmit, snimit bubnjeve kako spada i nastavit u ovom tvom studiju. Brijem da će te to doć malo skuplje od kile bananka |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
ma bre ljudi,covek nikad nije seo za elektronac,a tvrdi da je sranje.Kazem vam,covek je tvrdoglav kao mazga.A 100% sam ubedjen da kada bi ih probao,uz neki dobar plugin,adictive drums,bfd,DKFH i sl. i da monitoring bude otpanjen do daske,mislim da ne bi mogli da ga odvojimo od njih,zaboravio bi na akusticne za tren.Al' 'ebiga.Satro mu je ispod casti da svira eletronce,posto je ranije svirao jazz,a sada sviramo metal...
-"A sta pisalo na vrata?" -"Odavde niko ne izlazi nejeban!" ![]() Last edited by LAMPASH; 18-10-2010 at 01:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
verovatno je probo elektronce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
ne jer sviram samo jazz,a jazz sa bas gitarom nije jazz nego fjuzn
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moja suradnja s bubnjarom :))) | ANITA | Promocija radova | 5 | 09-09-2010 12:20 PM |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |