|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Bilo je u prodavnici digital cave, kod nekog Sashe...prezime ne znam...A tip kod koga sam ja probao kupio ga je u music store-u..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
V67G je dosta hvaljen, ali po?to izgleda da nema načina da se nabavi kod nas meni je sledeća opcija u toj klasi Studio Projects B1 ili M-Audio Nova.
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
radio dugo na mxl 990 (xlr verzija, stariji) i za te pare, bolji i topliji zvuk od sledecih - b1, b2 pro, maudio nova, at2020, akg onih usb perception (ili kako vec) i ostalih "low end" mikrofona...
eo kako zvuci, lik radio demo uzivo, koliko vidim samo iz fruti lupsa reverb plugin... http://www.youtube.com/watch?v=FSd5FwZhgrU a mxl je americka firma, i malo ko zna da je to odeljak cuvenog Marshall-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Kupio sam ipak Studio Projects B1. Nije neko veliko ulaganje, pa ako ne bude valjao za vokale naćiće mu se druga namena.
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
okreni ih , to sto nema u zvanicnom katalogu nista ne znaci posto znam da svake nedelje ili meseca stalno prosiruju svoj asortiman robe P;] clan direct je cini mi se pretprosle godine uzeo mxl u novosadskom artistu tada ... tako da ih ima verotvano i u njihovim prodavnicama ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
Location: Beograd - Smiljaniceva 22 - 011 2453784 / 064 1111 017
|
![]()
Cuo sam skoro snimak sa MXL Genesis...vrhunski...netreba gledati samo na cenu i ime prilikom kupovine....oslonite se malo na sluh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mikrofoni za tomove... | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 16-12-2008 12:38 PM |
Ribbon mikrofoni? | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 03-12-2008 06:19 PM |
Mikrofoni T.Bone !?! | cucko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 07-10-2007 12:06 AM |
MXL Mikrofoni | dawid | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 24-11-2006 10:17 PM |
mikrofoni | SandRob | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 15-02-2005 09:33 AM |