|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
...treba mi 3ka za tomove sa studio ali i za live. Tako da standardni 421 neće ići, nepraktičan je za klupske svirke. Takođe, AKG ove bubice su mi previše fragilne. Zanima me neka pristojna kompromisna solucija - da su dinamički, da se kače na same tomove, i da nisu previše skupi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Beyerdynamic Opus serija cuo sam lepe kritike od proverenih i vrlo iskusnih ljudi,ako mozes da se raspitas ili da cujes iste bilo bi najbolje!
Veliki Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
SuperModerator
|
![]()
sennheiser e 604. Sipas i ne mislis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
ja sam nešto sad skontao ove shurkine, deluju čvrsto, a ne bi smelo da budu loši ni zvučno.. PR56, u sky-u su 80e komad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
ok su mi bili ti senn par puta. Ne znam de ih kod nas ima i po kojoj ceni?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
Senn - ne znam posto su, ali toliko mi dobro rade da je strasno. Svaki put se iznenadim. Kakvu god kantu da stavis od bubnja ili perkusija, izlazi super ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
e skenjo si me sad totalno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Imam i radim sa Sennheiser E 604. Za live su to odlicni mikrofoni, a mogu da posluze i za studijske uslove u nedostatku boljeg, naravno, uz adekvatan tretman prilikom njihovog postavljanja i kasnije obrade signala sa njih. Ne znam da li ih ima kod nas, ali set od tri komada ne bi smeo da prelazi cenu od 280 eura.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Hallo
Jedno pitanje zasto se ne koristi Shure Sm57 taj mic je universaln i moze za mnogo toga koristit. I menis dobro zvuci. Pozz Denis |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ribbon mikrofoni? | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 03-12-2008 06:19 PM |
Mikrofoni i snimanja... | mandrak | Tutorijali | 15 | 08-12-2007 02:27 PM |
MXL Mikrofoni | dawid | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 24-11-2006 10:17 PM |
mikrofoni | SandRob | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 15-02-2005 09:33 AM |