|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
MAO
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Da li si nekada cuo te snimke pa znas da su losi?
1. Ako jesu losi, niko tamo nece ici bas zbog toga, nego tamo gde su dobri. Losim muzicarima bi odgovaralo to sto su losi jer je za dz. a oni i onako sigurno ne sviraju neku klavitetnu muziku, sta bi ti da snimas te pacijente? Ako nisu imali pare za snimanje, odakle im pare za marketing koji moze biti mnogo skuplja igracka od snimanja.... 2. Ako su dobri, e to moze onda da bude problem ali samo u jednom slucaju. Ako imaju neku besnu opremu i tim trikom mame klijentelu, ali, ima i drugih koji se takvim stvarima bave pa opet radimo, mislim da oni tu nece moci nesto sad da posebno promene.... Nasi muzicari se obicno loze na lepo okrecene zidove, mogo LED-a i digmica, spusteni plafon, na koznu garnituru, gomilu bezsmisleno razbacanih sundjera po zidovima (sut bolan, akustika) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Kad si u skorije vreme cuo dobro snimljen,isproduciran bubanj kod nas?! Ne znam zasto mislis da se samo nasi muzicari loze na zidove i LED-ove... To je ona logika da smo samo mi seljaci, a napolju muzicari pricaju na latinskom i jedu kavijar uz vino i harfu... Svuda se muzicari loze na prostor koji lepo izgleda! Nije isto da li neka nadrkana oprema stoji na tavanu i golubovi seru po njoj i prosuto pivo i pikavac viri iz reglera ili je u salonskom studiju ista ta oprema, sa halogenim sijalicama,ledovima i zidovima... Ne postoji ni jedan koristan aspekat masovnog besplatnog bilo cega...!
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Taj nacin snimanja ala zvezdica i cepaj mene uopste ne interesuje jer tu nikada niti je bilo niti ce biti muzike....Pare pravi samo muzika i nista drugo.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Mislim da sam bio jasan sta hocu da kazem. Sazeto je i vrlo razumljivo stivo... Ako ti nije bilo jasno..pa...ni ne treba da ti bude jasno, udri dalje, svu ti srecu zelim... Poz'
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
K-p-g-s
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 29-09-2010 at 05:15 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nova akademija umetnosti | Max | Razno | 21 | 20-10-2009 12:37 PM |
DemoFest 02 - prilika za bendove iz regiona | Tiki the Boyler | Razno | 6 | 04-06-2009 08:53 AM |
Besplatno a dobro! | Shot | Audio Produkcija - Tehnike | 0 | 14-12-2003 03:50 AM |