|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#191 |
Junior Member
|
![]()
Delta 1010 rack i RME multiface I
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Senior Member
|
![]()
Layla Echo 3G puno bolja kartica nego onaj ko je upotrebljava
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Member
|
![]()
U Prvom (master) racunaru mi se nalaze:
Sonic Core Pulsar 2 Sonic Core Pulsar 1 Sonic Core Pulsar SRB 2xUAD-1 sa skoro svim plugin-ovima M-Audio ProFire 2626 U Drugom(Slave) racunaru mi je: M-Audio ProFire 2626 Ceo koncept mi se zasniva na dva sistema:Scope i M-Audio Prvi:Kada radim u Cubase 5,master Asio driver mi je Scope,a samim tim dve ProFire 2626 karte mi rade kao konverteri(2x8=16 kanala),a sa ostalom Pulsarovom optikom izlazim na RME ADI-8 pro i ADA 8000.Iz konvertera izlazim na 24 kanalni Soundcraft Ghost i 48 kanalnu MMK(Milan Kovinic) sabirnicu. Drugi:Kada radim u ProTools-u M-Powered,master Asio driver mi je ProFire 2626,sa izlaskom na dva konvertera (RME i drugi ProFire 2626). Postoji cak varijanta da mi na jednoj masini rade i Cubase i ProTools zajedno,istovremeno,sinhronizovani preko MTC-a,i to radi sasvim OK. Mozda je nekom sve ovo malo komplikovano,ali meni se svidja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Member
|
![]()
Evo, ja sam nov na ovom forumu pa ajde da se ponasam po pravilima... Prvi Thread je bio ovaj... Koristim Edirol M-16dx digitalni mixer pa samim tim i njegovu karticu.
Pozz svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Zapravo imam Pulsar 2 muzicku kartu i luna box sa 8 kanala to sve vezujem preko firewire-a ali imam sada i mixetu koju sam skoro kupio Soundcraft EFX8, koju zelim da prikopcam na ovo sve, odnosno ako je moguce da imam sve kontrole snimanja na mixeti (rucno), nemam pojma ni o virtuelnom Scope-ovom mixeru, ali mi to sad nije briga... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Junior Member
|
![]()
ja koristim KAMEN8 karticu ...jel cuo neko za nju?
ubija na mesto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Junior Member
|
![]()
I tako ja jutros izaso iz kuce sa smeskom nadajuci se da cu kupiti m box 2 mini, a vrati se kuci sa ni audio kotrol 1. .
![]() |
#198 |
Senior Member
|
![]()
Cao Anita)
radim slicnu vrstu muzike.. pa sam bio radoznao kako zvuci tvoja.. ne rade ti playeri, pogledaj sta se desava? pozz Nikola ps. www.myspace.com/second_initiation |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Probaj jo? ovo - spoji aux izlaze s Ghosta na input konvertere pa u scope-u mo?e? stavljati reverbove, delayeve i ostale efekte i vračati ih na pult preko nekog kanala. Dobro zvuči, ne tro?i cpu, izbjegava posjedovanje posebnih hardverskih reverba i nema nikakve latencije. A razlika je ako ?arafi? eq na pultu i to po?alje? zati mu reverb u odnosu na to da stavljas vst reverb i kasnije dry signal ?arafi? na pultu. Ja imam tako spojeno i super super je! Posebno s novim reverbovima u Scope 5... ![]()
![]() |
![]() |
#200 |
Junior Member
|
![]()
RME RayDAT interfejs sa RME ADI-8 DS konverterom. Ljubi ga cale.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pokazi svoju konfiguraciju | dr.Ru | Computer Hardware | 493 | 31-01-2014 06:43 PM |
Kako da prodam svoju muziku??? | loadedmutha | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 13-03-2008 07:51 PM |
Kako za?tititi svoju kompoziciju. | Talino | Pravna Pitanja | 20 | 29-08-2006 12:54 AM |