|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Vec dugo vreme bavim se komponiranjem i pisanjem tekstova.To su uglavnom komercijalne numere i soft rock balade pa me interesira kako da nadjem neko ko hoche da ih otkupi,nezavisno jeli to neki interpretator,grupa ili neki drug kompozitor ko che da ih prearanzira i da ih proda.Ja sam pocetnik u audio produkciju i moje pjesme su demo proekti.Jel neko od amatera clanova na ovom forumu bio u slichnu situaciju i jel prodao svoju muziku,tekst,pesmu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Hvala na savetu.Ja sam onako chisto informativno pitao.Dugo vreme mi se motala u glavu ideja da pitam kako ode te stvari.Hvala jos jednom!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Probaj,ne kosta nista ima mnogo pametnih i pravih likova na ovom forumu.U ostalom tu ima i dosta poznatih ljudi pa mozda neko naleti na tvoj post i cuje tvoje pesme.Reci mi koja je muzika u pitanju,mozda mogu nesto da ti pomognem ako je to komercijalno.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tko od vas zaista ?ivi ZA muziku? | ANITA | Razno | 41 | 17-01-2007 11:11 PM |
Kako za?tititi svoju kompoziciju. | Talino | Pravna Pitanja | 20 | 29-08-2006 12:54 AM |
Kako je AvaX izdao svoju veru i naciju :-) | idekius | Razno | 30 | 20-06-2005 08:48 AM |