|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#131 |
|
Senior Member
|
Najverovatnije cu praviti sledece ili one tamo nedelje zajedno sa forumasima ( nadam se da ce mi davati savete kakva konstrukcija valja a kakva ne) pa cu okaciti i slike.
Pozdrav
|
|
|
#132 | |
|
Member
|
Quote:
...na ?to treba obratit pa?nju pri izradi ovakvih, djeluje mi prilično jeftino i čini se jednostavno za napravit... |
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Senior Member
|
Koliko sam ja ukapirao fazon je da budu teski i masivni zbog tezine monitora koju nose tj da budu stabilni i da ne odzvanjaju (zato se valja cev puni peskom).
Ispravite me ako gresim ..
|
|
|
#134 |
|
Member
|
kukulele sve je to neka visoka matematika za mene...
pitao sam za ovo http://www.audiopro-croatia.com/mex/...=121&art=6961# pa ka?e ne valja to ni?ta.. a ako bi se napunio pjeskom? Mslm da ću pravit sa pvc samo ne mogu skontat čime tj kako vezat za podlogu da bude čvrsto i da ne curi... Hoću da skinem monitore sa zida iako ne znam koliko će promjene bit s obzirom da imam alesis OT: a one fore monitor okomito ili vodoravno, kako to djeluje na sound? |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Banned
|
Toplo preporucujem ovakve stalke za zvucnike.Teske metalne ploce i cevi,punjene peskom i naravno siljci.
|
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Inače, dao si mi jako dobru ideju za moje stalke koje ću ubrzo raditi ... .. skicu metnem za koji dan kada budem siguran da upravo to 'oću ....Pozz, Vex! Last edited by Eomsy; 25-09-2010 at 08:14 PM. |
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Banned
|
Quote:
.
|
|
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Pro Member
|
Quote:
![]() I ovako bi izgledali za stolom .... ![]() Jedino jo? dvoumim kako bi ih obojao ... mo?da ipak ovako ...![]() Sve bi cijevi punio pijeskom, a visokotonac bi bio u visinu u?iju!, Naravno da imam visinu tih guma u samome planu
|
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Banned
|
Super izgleda.Po meni ce ipak siljci bolje da odrade posao od gume.Bice stabilnije jer imas mogucnost finog stelovanja i bolje ce da zvuci,te gume su mi uvek samo umuljavile celu pricu pa sam uvek vracao siljke.Stavi ih barem dole.Pozzzzz
|
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Pro Member
|
Quote:
?