|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#131 |
Senior Member
|
![]()
Najverovatnije cu praviti sledece ili one tamo nedelje zajedno sa forumasima ( nadam se da ce mi davati savete kakva konstrukcija valja a kakva ne) pa cu okaciti i slike.
Pozdrav
![]() |
#132 | |
Member
|
![]() Quote:
...na ?to treba obratit pa?nju pri izradi ovakvih, djeluje mi prilično jeftino i čini se jednostavno za napravit... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Senior Member
|
![]()
Koliko sam ja ukapirao fazon je da budu teski i masivni zbog tezine monitora koju nose tj da budu stabilni i da ne odzvanjaju (zato se valja cev puni peskom).
Ispravite me ako gresim ..
![]() |
#134 |
Member
|
![]()
kukulele sve je to neka visoka matematika za mene...
pitao sam za ovo http://www.audiopro-croatia.com/mex/...=121&art=6961# pa ka?e ne valja to ni?ta.. a ako bi se napunio pjeskom? Mslm da ću pravit sa pvc samo ne mogu skontat čime tj kako vezat za podlogu da bude čvrsto i da ne curi... Hoću da skinem monitore sa zida iako ne znam koliko će promjene bit s obzirom da imam alesis ![]() OT: a one fore monitor okomito ili vodoravno, kako to djeluje na sound? |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Banned
|
![]()
Toplo preporucujem ovakve stalke za zvucnike.Teske metalne ploce i cevi,punjene peskom i naravno siljci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Inače, dao si mi jako dobru ideju za moje stalke koje ću ubrzo raditi ... ![]() Pozz, Vex! Last edited by Eomsy; 25-09-2010 at 07:14 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() I ovako bi izgledali za stolom .... ![]() Jedino jo? dvoumim kako bi ih obojao ... mo?da ipak ovako ![]() ![]() Sve bi cijevi punio pijeskom, a visokotonac bi bio u visinu u?iju!, Naravno da imam visinu tih guma u samome planu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Banned
|
![]()
Super izgleda.Po meni ce ipak siljci bolje da odrade posao od gume.Bice stabilnije jer imas mogucnost finog stelovanja i bolje ce da zvuci,te gume su mi uvek samo umuljavile celu pricu pa sam uvek vracao siljke.Stavi ih barem dole.Pozzzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stalci za zvucnike | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 08-06-2008 09:21 PM |
drveni stalci za zvucnike | OFF | Dizajn i konstrukcija studija | 46 | 19-02-2008 10:34 PM |