|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#37 |
Junior Member
|
![]()
Da, na?alost ne svira vi?e. :/ Za pick-upove nisam čuo da ih RADI, ali da premotava zavojnice razne, to znam. Uglavnom, njegova priča je da je Vox napravio odličan posao sa AC15 koji NIJE ponovio sa AC30 (koji je, navodno, na sasvim drugom principu napravljen) pa je on uzeo specifikacije od AC15 i nastavio tim smjerom razvijati to svoje pojačalo. Ljudi koji su probali ka?u da je unbelievable, a neka firma iz Njemačke mu htjela otkupiti dizajn, ali ili nisu ponudili dovoljno love ili nije htio prodati iz nekog drugog razloga. hehe
Imam ja njegov broj, kome treba...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako sa monotimbralnim Synth-om napraviti aranzman? | Comodo | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 24-04-2009 04:50 AM |
Kako Napraviti Rack Ormar | roginator | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 09-06-2007 01:16 PM |
KEYSWITCH (kako napraviti instrument sa vise artikulacija) | ANITA | Tutorijali | 2 | 31-03-2004 11:47 PM |