|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
1000-1500EUR treba odvojiti minimalno za pristojan stereo DAC oko 750EUR kosta Lynx L22 (pci kartica, ADC i DAC + AES3 i/o)... i to je to. pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 15-09-2010 at 06:24 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 15-09-2010 at 07:19 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Mislim da ne mozes direktno sinhronizovati dva odvojena entiteta u pc... tako mi se cini.... ali... mozes iskoristiti AES3 ili s/p dif izlaz iz FF800 i ubosti ga u ulaz u L22 pa prerutirati to na output DAC u L22 (preko njegovog internog miksera)..... tako bi L22 prakticno radio "stand alone" slicno kao i spomenuti DACovi... PC bi mu davao samo napajanje i konfiguraciju. definitivno mi se cini da je sada (u ovom slucaju) Lynx L22 najbolja varijanta ako "skocimo" sa FF800 malo dalje. Uglavnom ljudi ne vole PCI slot... ja se jos ne bojim da ce zastariti... cak i ako bude... uvek cu moci da nadjem neku starudiju sa kojom cu moci da merim... i kao sto rekoh ... s obzirom na digitalne i/o koje poseduje, kao i WordClock... moguce je da radi i "stand alone" pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 15-09-2010 at 07:32 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
o sitnim problemima sam otvorio drugi topic, moze biti nekome zanimljivo, jer je verovatno najjeftinije konvertor resenje koje skace malo od standarnih kartica http://rumski.com/forum/showthread.php?t=40503
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
Kolko košta l22 sad?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
oko 650 je preko, a ja sam uzeo polovan, sa nekim trange-frange varijantama, skoro upola
![]()
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
UH.... to je sad super povoljna cena, mene je kostao 750EUR pre 7-8 godina...
![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Omiljeni AD/DA konvertori | Boskovic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 25-02-2012 10:46 AM |
Konvertori | OFF | Ogi Radivojević | 8 | 02-10-2007 04:25 AM |