|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Jeste, ali ce to i da im zvoni u glavi posle kad bude trebalo da se ozbiljan snimak plati...
Po istoj toj logici, imas bendove koji dzabe sviraju. I tako sada u NS ljudi sviraju za 1000 ili prc jace dinara na vece po glavi... Zato sto su idijoti OBORILI cenu, i sada kafedzije (ba') nece da plate nikoga vise od 1500-2000din. Aftermath je da imas kurac od svirke po kafanama...a ni bendovi nisu nista bolji... I posle ovakvih akcija, ajde naplati svoj rad... ![]() Jbt, svi bi da odmah snimaju?!?!?! A pesama nigde...! Kakav bre studio, pa ja sam sa bendom slomio 10 kubika palica,pa tek onda studio... Ovi se jos bore sa stimanjem, a oce izdanje... ![]() Ne znam,mislim, mozda ima nesto dobro u toj logici, ali meni je to akutni idijotizam! Neka kupe 24/96 pa neka prave dobar demo, a ne da im se odmah sve pruza,manje ce ceniti to... ...whatever...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nova akademija umetnosti | Max | Razno | 21 | 20-10-2009 12:37 PM |
DemoFest 02 - prilika za bendove iz regiona | Tiki the Boyler | Razno | 6 | 04-06-2009 08:53 AM |
Besplatno a dobro! | Shot | Audio Produkcija - Tehnike | 0 | 14-12-2003 03:50 AM |