|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
OK, shvatam, ljudi imaju sprave koje im ne trebaju, ali da li je stvarno moguće da je 90% nekori?ćeno? Retko da se pojavi oglas koji nema "otpakovano, nikad nekori?ćeno". Pa ?ta ljudi danas rade sa spravama? Slikaju i daju na aukciju? Jesam li mo?da ja namćor ili te sreće da skoro samo na takve oglase nalećem?
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
Verovatno nemas srece, koliko ja vidim, ima bas svacega. Moguce je da su sprave koje tebe zanimaju skuplje, pa da ih prodaju samo preprodavci, a moguce je i nesto sasvim drugo. Ja sam recimo skoro prodao audio kartu koju sam koristio bukvalno samo 6 meseci, a pre toga isto tako jednu koju sam koristio godinu dana, a sve to samo da bih uradio poneki projekat. Moguce je da ljudi nesto uzmu, pa skapiraju da su se zeznuli, ili da im to ne treba, u sustini, pa odredjenu spravu nikada i ne koriste.
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Da. Meni je pun kurac "ne pusackih" studija...
Jebo studio u kome se nije zapalila cigara,popilo alkohola ili naduvalo vutre...!
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
word...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Šta god sam pazario preko rumskog bilo je u estra stanju,doduše to je bilo pre nego što su oglasi krenuli da se smenjuju nenormalnom brzinom.
P.S.Kupujte od ovih što imaju više postova na rumskom,neverujem da bi vas ispalili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
svi prodaju! Niko ne kupuje ! he he ..
a o brzini oglasa...na Gearslutz, ljudi stave po 5-6 strana oglasa na dan !!!!?? ![]() I niko nista ne kupuje...bude po 1000 gledanja oglasa, i niko nista ne kupi ! ![]()
![]() |
#7 |
banned
|
![]()
Nema para
![]() |
#8 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Ja sam pazario tri stvari, bile su u odlicnom stanju a prodavci vrlo korektni. Ima par preprodavaca (verovatno), a i nema se love. To sto je nekorisceno moze biti i upotrebljeno samo par puta, na primer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mali oglasi | vly | Predlozi i sugestije | 9 | 08-04-2008 06:11 PM |
Mali oglasi? | akordeonista | Razno | 31 | 05-03-2008 09:16 AM |