![]() |
Mali oglasi
OK, shvatam, ljudi imaju sprave koje im ne trebaju, ali da li je stvarno moguće da je 90% nekori?ćeno? Retko da se pojavi oglas koji nema "otpakovano, nikad nekori?ćeno". Pa ?ta ljudi danas rade sa spravama? Slikaju i daju na aukciju? Jesam li mo?da ja namćor ili te sreće da skoro samo na takve oglase nalećem?
|
Re: Mali oglasi
Verovatno nemas srece, koliko ja vidim, ima bas svacega. Moguce je da su sprave koje tebe zanimaju skuplje, pa da ih prodaju samo preprodavci, a moguce je i nesto sasvim drugo. Ja sam recimo skoro prodao audio kartu koju sam koristio bukvalno samo 6 meseci, a pre toga isto tako jednu koju sam koristio godinu dana, a sve to samo da bih uradio poneki projekat. Moguce je da ljudi nesto uzmu, pa skapiraju da su se zeznuli, ili da im to ne treba, u sustini, pa odredjenu spravu nikada i ne koriste.
|
Da. Meni je pun kurac "ne pusackih" studija...
Jebo studio u kome se nije zapalila cigara,popilo alkohola ili naduvalo vutre...! |
word...
|
Šta god sam pazario preko rumskog bilo je u estra stanju,doduše to je bilo pre nego što su oglasi krenuli da se smenjuju nenormalnom brzinom.
P.S.Kupujte od ovih što imaju više postova na rumskom,neverujem da bi vas ispalili. |
svi prodaju! Niko ne kupuje ! he he ..
a o brzini oglasa...na Gearslutz, ljudi stave po 5-6 strana oglasa na dan !!!!??:shock: I niko nista ne kupuje...bude po 1000 gledanja oglasa, i niko nista ne kupi !:ups: |
Nema para
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:07 PM. |