|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Member
|
![]()
^^ ako ces tako, MC HAMMER je imao najbolji osecaj za ritam pa je opet bio kurac od repera
![]() Pazite, skidam vam kapu kad se radi o ostalim delovima ovog foruma, ono, odusevljen sam i redovno citam i sve, al poslusajte nas kad se radi o repu..ne morate da se pomirite sa tim al ipak mozete da prihvatite...da kao prvo balkan ima jako dobru rep scenu (moze Shot da vam potvrdi, on zna na kakvom je Projektu Elemental radio i to sa KAKVIM imenima) i da, ne razumete se tako dobro u rep da bi ste mogli da pricate da'l mi imamo il nemamo dobru rep scenu. Mi zaista imamo extremno puno govana na sceni (koji i nisu deo scene) a scena koja je do jaja ne moze da ispliva bas zbog onog sto sam gore vec naveo...jer joj niko ne da sansu a videli bi ste kako bi ljudi do jaja prihvatili domaci rep kad bi poceo da im se namece malo vise ![]() ps: Meni su francuzi najveci igraci, najtvrdji rep imaju ali verujte mi rep je citava nauka, nije to ono sto rade oni francuzi sa gornjeg linka, ono je prosto i nista posebno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Banned
|
![]() Quote:
I sad neki Ti kažeš da je Hammer bio kurac od repera ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Senior Member
|
![]()
sta mislite o MC Stojanu?
![]() |
#44 | ||
Banned
|
![]()
Osecaj za ritam je 50%, tako sam napisao. Nisam ubedjen da je Hamer imao neki fenomenalni osecaj za ritam, morao bi cuti, ne secam se.
Quote:
Nisam imao prilike zapaziti tako nesto. Quote:
Ima osecaj za ritam, prilicno dobar, upotrebljiv. Preslusaj malo bolje. Ja inace ne slusam ni nase ni Francuze, pa sam nepristrasan. Nije. To je zelja da se bez truda bude zvezda. Ko zeli da se bavi muzikom, mora imati smisla i mora mnogo da radi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ti Google na celu hip-hop kulturu gledas tako kako gledas i to je skroz ok. ALI, moras prihvatiti cinjenicu da se tom muzikom ne bave samo teski anti-talenti vec ima i jako talentovanih i muzicki obrazovanih ljudi. Danas u moru gluposti tesko da moze da ispliva neka dobra pesma ali svaki pravi ljubitelj rep muzike zna gde da trazi i od kakvih izvodjaca moze da ocekuje dobre pesme. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
Meni je ovo super... Saradnja sever-jug-zapad
![]() I ovo takodje Last edited by silicon science; 07-09-2010 at 01:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
![]()
Vulgarni tekstovi i sporan sistem vrednosti su kultura?
![]() Moguce, ali nisam imao prilike da ih cujem. Daj neki dobar primer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Member
|
![]()
A sta je us rap ako nije to sto si ti gore naveo google? Rep je pre svega muzika koja je nastala iz bunta, revolta kako god...public enemy na primer itd. Jednostavno taj rep o kojem vi pricate nema nikakve veze sa repom o kojem mi ovde pricamo i tu je glavni nesporazum. Imam snimanje pa kad zavrsim kacim par primera dobrog repa po meni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
" originalni " Van Gogh " | Max | Dragan Ivanović | 44 | 28-03-2007 11:15 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |