Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-09-2010, 12:55 PM   #19
dlukace
Member

Default Re: Mac Pro 12 Core

Za?to je bolji?
Pa hrpa ljudi priznala to ili ne kad jednom uđe u apple-ov dućan ostanu zapanjeni samom ljepotom njihovih uređaja!
Pogotovo ?enski dio...Operativni sistem lijepo izgleda ,jednostavniji od win-a,stabilan(?) i ostalo...
Mac-ova ima neusporedivo manje(pogotovo u na?im krajevima)te mu to daje jo? veću dozu ekskluzivnosti...
Samoooooo...sve je to jedno veliko sr...!
Na drugu stranu to je isto upakirani pc(ati,procesori,itd) samo su ga uokvirili lijep?om plastikom i drukčijim os-om.
Uvijek je ono-Ko voli nek izvoli...
Tu vidim da ima napisano tipa ono-Kad uđem negdje vani u studio samo su Macovi zakon bla bla...
Mo?da je tako al u konačnici nebitno...U Engleskoj su sjećam se nastali Carillon daw-ovi i jo? njih hrpa,a evo i na? RuDaw je sjajna ma?ina!
Ko ka?e da je to sranje bolje nek se ubije.
Ako stvarno radite u nekom većem studiju i editirate hrpu kanala,muzike,videa,onda zbog samih klijenata uzmete mek i ka?ete da ste mirni-e sad brate ako taj mek rikne ja mislim da se čovjek mora jo? vi?e crvenit nego kad ode pc u kur..!
Sad samo kad pogledam RuDaw extreme se i koliko para ko?ta a koliko mek koji je sigurno slabiji dođe mi smije?no.
Dajte ljudi kupujte domaće-hoćete da ka?ete da su na?i ljudi glupi i da ni?ta ne znaju....uostalom pod nosom su vam i svaki kvar se br?e rije?i....
To me nekad ?ivcira-pa na? Tesla je struju izmislio,a sad je problem slo?it i testirat dobru konfiguraciju pih...
Svako dobro i radite na Atariju jer je on zakon!
dlukace is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules