|
SAE SAE - poznati i nadaleko priznati svjetski institut i ?kola za audio in?enjering, multimedijsku i filmsku produkciju i animaciju. Ovdje mo?ete postaviti pitanje i razgovarati o pogodnostima koje pru?a ova svjetski priznata ?kola multimedije. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da je ceo onda bi to bilo i okej...Ali 15 hiljada je stvarno previse. Pre bih te pare ulozio u studio nego li u SAE...Znam neke ljudi koji su pozavrsavali SAE hmmm...Mozda je dobar za stvaranje kontakata, imam jednog prijatelja koji je zavrsio u Berlinu, gotovo da nista ne zna o miksanju recimo, znam jos neke takve primere. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ja najverovatnije upisujem. Treba jos razraditi par finansiskih zavrzlama... kao i uvek
![]() Mene jako nervira to sto prakticno do kraja septembra necemo znati apsolutno nista o skoli. Kazu da ce biti "open day" u septembru ali jos uvek nema datuma? Ne postoje nikakve informacije o predavacima. Uslov za upis je sertifikat znanja engleskog i zavrsena srednja skola. To je otprilike sve sto sam mogao da saznam kroz telefonski razgovor. Kako ste saznali za cenu? |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
banned
|
![]()
#15 |
Member
|
![]()
U Ljubljani kada su pocinjali su imali Mackie mixer i brdo stare opreme (spx 90,alesis reverbi...).Kada dajes ovolike pare trebao bi da znas kakva je oprema u pitanju,ko su predavaci,nastavni plan...Plan na prvoj godini Fdu je isti kao na SAE,(pretpostavljam da je i na Ves i Bk ,osnove mikrofona ,tipovi,postavke,kompresori ,limiteri,reverbi ...)
|
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
I sertifikat engleskog jezika. Ili da polazes tamo test.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
U Evropi su certified centri uglavnom. Ako sam ja dobro razumeo u Beogradu ce biti mnogo ozbiljnija prica. Centar za Balkanski deo Evrope. Mozda gresim?
|
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Postovani clanovi foruma Rumski,
Ja sam Pedja, radim za SAE Institute Dubai i jedan sam od osnivaca fakulteta u Beogradu. Moja kratka biografija je ovde. Procitao sam sve postove do sada, i trudicu se da odgovorim na sva pitanja koja su postavljena (sa fokusom na audio). Duze vreme smo zeleli da u Srbiji pokrenemo nesto sto ce uspostaviti svetske standarde u obrazovanju u sferama digitalnih medija. Kao sto vecina pretpostavlja, nastavni program je isti kao i u drugim SAE institutima. Na kraju dvogodisnjeg skolovanja stice se Bachelor of Arts in Audio Engineering diploma Middlesex Univerziteta iz Londona koji je partnerski Univerzitet SAE-a. Takodje, nudicemo kratke kurseve od dvodnevnih do tromesecnih. Trenutno smo u fazi pripreme prostora u centru Beograda. Redovno nas obilaze menadzeri kvaliteta iz SAE-a, kako bi bili sigurni da je sve po svetskim SAE standardima. Predavaci ce biti renomirani strucnjaci sa dugogodisnjim iskustvom. Uskoro cemo objaviti spisak predavaca na sajtu belgrade.sae.edu, kao i opremu na kojoj ce studenti u Beogradu imati prilike da uce i rade. Sto se tice cene, trudili smo se da ona bude sto niza. Slicna je drugim SAE centrima, ali niza nego u vecini skola u Evropi. Ocekujemo da cemo uskoro obezbediti mogucnost kreditiranja sa posebnim uslovima za sve studente kojima je finansijska pomoc potrebna (svesni smo da ce ih biti prilican broj). Takodje, trudicemo se da obezbedimo i neke stipendije, sto uz pomoc medijskih partnera, sto iz sopstvenih fondova. Za clanove Rumskog smo pripremili posebne pogodnosti, o cemu cemo detaljnije pisati u narednim nedeljama. Do slusanja, P |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Mene najvise interesuje SAE Tonmeister. Sta ce sa time biti?
Pozdrav, Drasko Popovic |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Phil Collins in BELGRADE! -PICTURES- | LeGreen | Razno | 17 | 15-11-2005 11:01 PM |