![]() |
SAE Belgrade
Kad je prijavljivanje? Koliko ko?ta studiranje? Kad će te apdejtovati sajt :grin:?
|
Re: SAE Belgrade
Ko će biti predavači?
|
stavi?e neke cene....mrzi me da ra?čivijavam......
ako ima veze sa temom,evo link-a: http://belgrade.sae.edu/en-gb/conten...osts_and_Dates pozdrav.... |
nope, to su cene kratkih kurseva. Nema detalja o diploma programu još uvek :)
|
Quote:
|
kolko sam nešto kopao, slovenija košta manje od 8k eura za 2 god, odnosno taj diplomski nivo, koji može da se dobije i za godinu dana, ubrzanim tempom. tako nekako, 7i nešto kila.
|
Quote:
Cijena?.. sitnica :D:D:banghead: |
pa opet, jeftinije i od Karića i od VETŠ-a, summo summarum, a kudikamo smisleniji papir definitivno :)
|
Quote:
Slabije, 2500 E po semestru, sto je 7500 E za godinu jer ima tri semestra godisnje kod njih, sto je 15000 E za dve godine. Pitao ih ja vec. Shporet Ovo si mi rekli: Cena studija na SAE Institutu u Beogradu iznosi 2450 Eur po semestru, shto je oko 7500 Eur za godinu (akademska godina se sastoji od 3 semestra koji traju po 4 meseca). Dvogodishnje skolovanje bi, dakle, kostalo nesto manje od 15 000 Eur. Mozete placati po semestru ili po godini, a za uplate po godini imate i 10% popusta. |
aha, i ja sam video upravo tih 7.5k al sam skontao da je to ceo kurs, a ne godina.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:55 PM. |