|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
my 2 cents,
generalno, mislim da je školovanje za zvuk, u klasičnom smislu, mlaćenje prazne slame, i pravljenje nauke od umetnosti, što teško ide. Sa druge strane, ono što sam na svojoj koži osetio, ako već poseduješ glad i volju i motivaciju, a neko ti ponudi parče hleba u vidu sistematizovanog znanja i praktične mogućnosti da to na licu mesta i isprobaš, nikako nije viška. Svaki fakultet i škola se, na ovaj ili onaj način plaća, niko nije rođenjem pretplaćen na to, bar ne u ovom sistemu u kojem živimo. Ja sam SAE i od ranije cenio upravo zbog prakse, koja je glavnina ideje, i velike relevantnosti njihove diplome, na globalnom nivou. Čak sam odma po otvaranju LJubljanskog pokušao da organizujem to sebi, ali nisam bio u ekonomskim mogućnostima, naročito zbog skupoće života u Ljubljani (i bilo gde van rodnog grada), a delom i zbog toga što sebi nisam mogao da priuštim 2 godine odsustva iz beograda, zbog posla, kontakata i svega. Sad ponovo razmišljam o SAE, obzirom da nam dolaze na noge praktično, samo opet nisam siguran da mi je to ekonomski dostižno, obzirom na manju expanziju porodice od pre mesec dana ![]() Ono što ja očekujem jeste sitematizacija postojećeg, stihijski stečenog znanja, i papir koji mi je iole relevantan na domaćem a naročito međunarodnom tržištu rada. I nemam iluzija da nisam car već sad ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|