Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 29-08-2010, 09:20 AM   #11
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: SAE Belgrade

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Poenta mog posta gore je trebalo da bude, da ljudi misle zavrse SAE i gotovo sve znaju, kapiram da SAE verovatno pruza dobre mogucnosti da se audio/miksing inzenjer razvija, ali da je to sve individualno ko ce kakav inzenjer biti.
E, onda izvini. Ja sam razumeo da je poenta tvog posta bila kako je ta ?kola preskupa, i kako je mo?da dobra za sticanje kontakata, a da se ba? i ne nauči bogzna?ta. I kako bi ti radije ulo?io te novce u opremu nego u ?kolovanje.

Nema veze, nije mi bila namera da se raspravljam, samo sam hteo da ka?em kako smatram da ta ?kolarina nije preskupa već je tolika kolika je. I da nije posao ?kole da te "nauči da miksa?" nego da te upozna sa raznim tehnikama snimanja i pravljenja tehnički ispravnog tonskog zapisa uz kori?ćenje različitih tipova opreme. Eventualno da te nauči da napravi? tehnički ispravan miks. A izgleda da se sad i ti sla?e? sa tim.

Nego, sajt bi zaista mogao da bude malo informativniji Dva meseca je do početka prvog semestra a nisam siguran da ljudi koji su zainteresovani za studije imaju na osnovu čega da odluče da li im se isplati da ula?u novce (predmeti, predavači, oprema, trt, mrt). Oba?ka ?to ljudi koji nisu iz Beograda (ili čak Srbije) treba pride i da počnu da tra?e stanove...

Pozdrav,

Vasa

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules