|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#36 |
Member
|
![]()
Da malo prekinem temu o monitorima i svađama i da li treba ?to mjenjati.
-Mislim da treba uvijek na bolje ako se mo?e. Prije deset mjeseci mi rikne ploča na PC-u i spali mi pro?logodi?nji materijal. O.K. Iz nekog razloga odlućim kupiti Mac G5 PowerPC (znači ne intel), 2.0 dual , 500GB HDD i 8.5 GB DDR polovni iz 2006 zadnja serija 11.2 Upalio i radi evo od tog dana. Nebitno mo?da i ne?to rikne na njemu, a jednog dana vj. i hoće. Ali do tad se ne vračam na PC. Pa ni tad! Jednostavan OSX, stabilno, funkcionalno, ne zamjenjiv Logic PRO 9. Frend mi je uzeo RuDaw One. Do sad se nije ?alio. Vjerojatno isto dobro radi, a za?to i nebi. Ali mi balkanci smo balkanci i u EU, a jo? nismo. Priznali to ili ne; kad vide sivu kutiju sa jabukom , vidjeli su to negdje i znaju da je to skupo, tako i gledaju na to. Ali opet nebito dual, quad, octo ili 12 core, svatko od nas hoće jače, bolje i stabilnije, bio to MAC ili PC. Pa makar koristio procesor 1% samo da nemora razmi?ljat o tome. Ja evo nakon skoro godinu dana na Mac-u vi?e i ne razmi?ljam o virusima, kad ću preinstalirat operativni sustav ili slićno. Vi?e... ![]() Meni osobno je trebalo nekih dva tjedna da se priviknem na OSX i Logic Pro i ne ?alim zbog toga ,bez obzira ?to moj Mac nije intel i ne rade neki pluginovi koji su pisani za intel procesore. (ne fale mi jer je tu UAD!) Jest stariji komp, radi odlično, a ja se osjećam dobro i ne bavim se informatikom i periferijom već napokon glazbom. Tu i tamo napi?em jo? ne?to na RUMSKOM ![]() Pozdrav! nebito dual, quad, octo ili 12 core, svatko od nas hoće jače, bolje i stabilnije, bio to MAC ili PC. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ruDAW XTM vs 8-core Mac Pro | diviner | Obavestenja | 42 | 16-12-2010 02:08 PM |
hard core | noonchaka | Promocija radova | 4 | 06-05-2009 08:58 AM |
8 core Mac Pro | Moritz | Computer Hardware | 2 | 05-04-2007 08:59 PM |
Core Duo... | DADDY Z | Computer Hardware | 7 | 21-01-2007 07:10 AM |