|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
ne znam.
Za vokale, malo popravit glavni- odličan prog (iako eo sad ima to i u cub5) al za radit prateće... hm; jedino ono da ih se nabaca 4-5 kanala pa L+R al tiho da se ne raspoznaju, jer definitivno ne mogu zvučat prirodno. Čaki i ovo ispravljanje prvog vokala u polutonovima ako je potrebno nekad dovodi do jako skakajućih sibilanata, čak i ? zazvuči kao Z. Il ja krivo radim? Probao sve cake, al prirodno ba? i nije. U mixu se nekad to i ne čuje.., al ipak. I pitanje; imam Celemony Melodyne Editor 1.1.5 koji ide kao plugin za daw? ali ne podr?ava midi ulaz (kontroliranje preko klavijature) i nema vodoravnih linija ?to mi malo i smeta.. a imam Celemony_Melodyne_Studio_Edition_v3.2.2.2 pa me zanima koja je razlika osim te dvije, čini mi se da ovaj ne mo?e ić u daw kao plugin, samo kao rewire? I sad čitam na nekom forumu pričaju o dna koji izlazi ili je tek.. Jel to ne?to posebno drugačije? I volio bih čut primjerak nekih bolje obrađenih tj napravljenih pratećih u melodynu.. hvala. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Melodyne Editor !!!!!! | DaBear | Audio Software | 27 | 02-10-2009 12:54 AM |
PC editor za DX7 | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 07-07-2008 03:00 PM |
Sound and Music po drugi put! | Tiki the Boyler | Razno | 9 | 24-08-2006 03:36 PM |
cubase/nuendo: logical editor i drum editor | SandRob | Audio Software | 2 | 10-05-2005 05:58 PM |