|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]()
Tu ce biti problema. Ali se moze naci.
Ja sam obican kompozitor, nisam neki miksadzija i tsl. Nisam cak ni instrumentalista, ne sviram godinama, osim koliko mi treba da napisem neku deonicu... ![]() Uzeo sam pre par meseci opremu koju sam ti preporucio i snimam svaki dan. Zadovoljan sam. Problem mi je sto sam i ja jedan, a treba vise muzicara. Do kraja sam sve instrumante sam odsvirao i snimio (gitare, bas, bubanj i perkusije). Za klavir i duvace nisam siguran da bi mogao odsvirati. Moze i bez toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]()
Sto bi slao svoje radove tebi ili bilo kome drugom?
Last edited by google; 14-08-2010 at 08:34 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Čisto da vidimo kako zvuči ta kombinacija opreme
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]()
Ja inace ne slajem radove nikom, ali sam hteo biti pristojan.
Za to je najbolje da odes u par studija pa poslusas sta ti odgovara. Ja imam iskustvo samo sa ovim sa cime radim, ostalo sam cuo/radio kod drugih. Preslusao sam svasta i uzeo najbolju kombinaciju za ono sto mi treba: vokal, akusticni instrumenti (perkusije, duvaci, klavir)... Fino radi na bubnju, pogotovo dobro izlazi brush na dobosu. Ok zvuci i elektricna gitara, al me se ne svidja taj zvuk, a i retko se moze naci iole pristojan instrument. Hteo sam uzeti i kondenzator sam malom membranom jer nisam bio zadovoljan snimkom akusticne gitare, dok nisam pogodio kako se snima. Sigurno se moze snimiti bilo sta i da budes zadovoljan. A to su stvari koje koliko toliko drze cenu, pa se mogu i prodati, mada je steta prodavati. Kupis jednom dobru stvar i to radi godinama, ako ti treba jednom godisnje, ali imas sa cim. I to bas od meraka... Ako si klavijaturista sad su Hammond, el. klaviri i koncertni klaviri budzasto (koliko su pre kostali)... Last edited by google; 14-08-2010 at 06:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]()
Ma OK nisam ja trazio nikakvo remek djelo nesto bzvz ako si sklapao samo da cujemo to, evo ti reci koji studio ima tu kombinaciju koju si pomenuo pa cu da idem tamo da cujem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]()
Nemam nista bez veze.
![]() Quote:
Sta te zanima da cujes? Sta hoces da snimas? I kakav zvuk ti se svidja? Na primer:... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
Rock/pop nista specijalno..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
Ma bilo koja nesto od ex-yu rocka recimo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Home studio mikrofon pomoć | Goran B | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 28-05-2010 07:25 PM |
Pomoć - home studio | rebbelion2 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 03-05-2010 07:36 PM |
Novi home studio | Rade | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 10-11-2008 06:33 PM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
HOME RECORDING STUDIO - Rod Gervais | gricko | Tutorijali | 0 | 21-03-2007 09:47 AM |