|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
To dok ne vidim kako stvari funkcionisu(dzabe mi i najskuplja oprema ako ja ne znam kako se radi sa tim, a ne moze se ono sto se uci godinama nauciti iz par postova) pa za par godina nadam se dodjem i do ovoga sto si napisao, to djeluje kao bas vrhunski setup... Hvala i ostalima na linkovima i savjetima, ovo je bas cool mjesto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ak vec imas para uzmi si u startu neke bolje monitore(zvucnike), to je po meni najbitnije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
http://forum.banjaluka.com/viewtopic.php?f=45&t=49009
Kako vam se cini ovaj komplet? Mada mi daleko BL.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Quote:
I gotovo. Mozes godinama uciti, neces postici nista. Uzmes alat, snimis. Ja sam se godinama zamlacivao dok nisam uzeo par sprava i snimio (pedantne aranzmane, uradjene u ton). Radi, zvuci, svidja mi se. To je to. ![]() 1. Dakle, ako imas STA (pesma/muzika/aranzman), slobodno uzmi to sto sam napisao. Sprave su najjednostavnije moguce. Mikrofon nema nista (pad, oblik...) Preamp samo seces sub ispod 30 Hz, bez eq, gejn do panja, (ako moze) i muzicari sa stilom osecajem, ne moraju imati neku tehniku. Aranzman jednostavan, sa sto manje sto bolje napisanih instrumenata. Par kanala: Podesis glesnocu, panoramu i jedan send reverb, okreni par preseta- svi valjuju. Snimak bude lep i interesantan. The end. 2. Ako imas pesmu, a nemas opremu, onda ti treba znanje kako da iz lose opreme izvuces maksimum, a na to ode vreme, a niko ti ne garantuje da ces uspeti. 3. Ako nemas sta da snimas, nemoj gubiti vreme na gluposti. Vreme uzasno brzo prolazi, a ne uradis nista. Mozes iz zabave uzeti Rolanda, Audigy i hi fi, sve zajedno ne sme kostati vise od 200 evra, ne isplati se. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
pa..recimo da imam
![]() mogu li se negdje cuti tvoja djela? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]() Google krije svoju muziku k'o zmija noge !!! ![]()
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
E pa ako nece onda da unajmim par fizikalaca da odsviraju to
![]() A izvini pomislio sam da neko sa tvojim iskustvom i znanjem vec ima nesto gotovo, tako mi je djelovalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Home studio mikrofon pomoć | Goran B | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 28-05-2010 07:25 PM |
Pomoć - home studio | rebbelion2 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 03-05-2010 07:36 PM |
Novi home studio | Rade | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 10-11-2008 06:33 PM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
HOME RECORDING STUDIO - Rod Gervais | gricko | Tutorijali | 0 | 21-03-2007 09:47 AM |