|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
gledao sam malo te krivulje posto vise ne znam kojim putem traziti odgovor koji me muci.
prvo da kazem da na debljinu krivulje mislim koliko ima "zelenog". donji primjer ima vise. gornji u prvom postu je glasniji, ide vise u visinu to jest dB je veci. briga me sto je radjeno na cemu, glavno da dobro zvuci je li. uglavnom ispada da svi dobosi koji su mi dobri imaju deblju krivulju. imaju tog "suta", impacta, ili kako god ga nazvali. na neki nacin te snimke su zadrzale taj prasak koji dobivam u facu kada puknem dobos pred sobom. naspram ovih drugih snimaka, koje pola njih zvuci jednostavno receno trulo, a ostalo zvuci kako treba ali nikako sa mudima i kul. Queen - another one bites the dust ![]() Billy Idol - Rebell yell ![]() Duran Duran - Girls on film ![]() RHCP - Blood sugar sex magic ![]() Nirvana - Smells like teen spirit ![]() Jedan noviji izvodjac, snimano pred dve godine ![]() Direkt na komp, bez ikakvog procesinga ![]() Ako nije fer, dam jos novijih dobosa. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Debljina apsorbera | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 02-04-2010 08:20 PM |