|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
znaci definitivno nesto kao sony, grace, millenia, ssl. koji je po vasem misljenju naj-transparentniji od ovih nabrojanih? imate kakvih iskustva?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Neve 1073 DPA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Probao sam taj mikrofon sa raznim preampovima, a najvise mi se dopao sa Avedis Audio MA5. Fino radi i na Presonus ADL 600. Mozda i neki Great River dobro uradi posao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja imam Phantom AE, to je u biti isti mic samo drugo pakovanje. Puno sam ga vozio na UA 2-610 i to mi je sad pocelo ici na nerve. Nekako sam se zasitio lampaskih preampa, posebno na rap vokalima. Solid state bi ti bio moj izbor za rap, a sad sto da uzmes - pojma nemam! Sa svim ovim koje si naveo ne mozes pogrijesiti. Sve to radi super. Ja ga gonim preko rackiranog Studerovog 902 channel stripa i on mi izvlaci brdo midla i super je jasan.
Lozi me jako onaj Goldenov Pre-73, to mislim da je super preamp. Ma sto god uzmes neces pogrijesiti.
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
dobro a zanima me taj neve. kakav je to preamp. cuo sam da je jak u midle ujedno detaljan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja ga nisam imao prilike probati, ali po netu ga hvale da je u odnosu na to koliko kosta stvarno dobar. A ima i fora da se neke komponente mogu u njemu promijeniti i onda stvarno dostigne zvuk kakav bi trebao imati neve 1073.
Samo se nemoj hvatati na to sto je u imenu ++neve++. Svi bi se sad hvalili da zvuce kao neve. Fuckas to. Bitno je da je dobar preamp. A ovo izgleda da stvarno jeste.
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
a ssl alpha. kao navodno se mnogo rapa nasnimilo kroz ssl. jer ko to probo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
http://www.thomann.de/gb/ams_neve_10...amp_stereo.htm Savetujes coveku da menja vec ORIGINALNE neve komponente na novom uredjaju od 2100 da bi postigao neve1073 zvuk ? ![]() a sta je neve 1073 zvuk? svaki starinski neve zvuci drugcije...ali ni manje ni vise , fantastican preamp... Last edited by DzoniPFC; 13-08-2010 at 12:26 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
8ch preamp? | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 11-12-2008 10:44 PM |
brauner phantom ae n/s | filip | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 01-02-2007 11:33 PM |
Rode Classic II ili Brauner Phantom C ? | kVu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 20-12-2005 11:56 AM |
gitaru u preamp ili pedale u preamp? | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 31-05-2005 02:03 PM |
Brauner Phantom | kVu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 04-03-2005 07:59 PM |