|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Sada cemo videti da li je to kraj granda ili kraj pinka,tj. ko je veci grand ili pink?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Nikakva steta ne bi bila da je kraj i jednima i drugima. Pitanje je sta ce biti posle njihovog kraja? Naravno, opet neki novi pocetak istog ili slicnog programa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
kakav crni kraj, vidiš da su jači nego ikad. Do sad se barem zbog Farme blago bio istisnuo Grand, a sad će i jedni i drugi sve u šesnaes'
a ako ti ne kontaš da je "ded metal" vrsta umetnosti, nisi normalan. Mislim, ok je što ne kontaš,ali nije ok što tako kategorički poistovećuješ Grand sa tim. Možda tvojim ušima ne prija, ali je svakako muzički i umetnički dramatično sadržajniji od Vesne Vukelić Vendi |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Mislim da bi ovo trebali da gledamo sa druge strane,sada ce Pink imati svoju produkciju,Grand svoju,sto nama koji se bavimo muzikom ,produkcijom ,tekstovima,aranzmanima itd. moze samo da donese korist.Mozda se iz suparnistva ove dve jake firme rodi novi kvalitet...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
MAO
|
![]()
ako se baviš turbo folkom, naravno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
PRACNUO SE SARANCIC !!!!!!!!!
HA HA HA HA HA HA AAAAAAAAAAAA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VRH !!!!
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Nazalost, mislim da ce nas od sada ,,bombardovati smecem" sa dve ,,jake" televizije...tako daaaaaaaa, se ne bih bash radovao!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() Quote:
Kvaliteta nema, ali to moze nekom da se svidja. Ded metal umetnost? ![]() To je podjednako akvalitetno kao i Grand. Uvek su najogorceniji protivnici oni koji su isti. Last edited by google; 04-08-2010 at 11:55 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |