|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Ja sam mislio da je to ista firma. Mada mi je svejedno i da su raskinuli i da nisu.
Svejedno ne gledam tv, tako da moze biti i 3 granda, sto se mene tice. Mislim i da ima vise grandova samo se drugacije zovu i emituju ih druge stanice... Mislim da ljudi mrze grand jer je Sasa bogat, a mi nismo... Program je verovatno osrednji, ali sigurno kvalitetniji od raznih repera, tehno, alternative, panka... Vrlo vazno... Last edited by google; 03-08-2010 at 08:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
a cekajte jel to ukljucuje i kursadzije
![]() e dakle... da se ja pitam.... NE MOZE DA IMA 3 granda jebiga! Ali se ne pitam ja nego se pita onaj ko ima $$$$$$$$. A najvise mrzim te koji GISTROOOO ne gledaju tv i grand a krajickom oka maste brk na Grand balerine i smeju se forama Kursadzija! To sto neko ne gleda ne mora da znaci da treba da se truje omladina raznim sranjima, isto tako mislim da dooobro znas kakav je program jer ne postoji osoba u ovoj zemlji a i sire koja nije videla makar jednu epizodu grand SHOWa ili neceg slicnog, takodje ako mislis da ga ljudi mrze "jer je bogat" a oni sitomasni...zivis u nekoj drugoj zemlji! Jedini ljudi koji ga mrze su oni koji misle da je seljacina i olicje neukusa. Ostali bi voleli da su ON LICNO!!!!!!! sta god da vi mislite, iskreno se nadam da je ovo pocetak kraja Granda (nazalost, verovatno nisam u pravu), a za Fox me zabole. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Banned
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Sada cemo videti da li je to kraj granda ili kraj pinka,tj. ko je veci grand ili pink?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Nikakva steta ne bi bila da je kraj i jednima i drugima. Pitanje je sta ce biti posle njihovog kraja? Naravno, opet neki novi pocetak istog ili slicnog programa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
kakav crni kraj, vidiš da su jači nego ikad. Do sad se barem zbog Farme blago bio istisnuo Grand, a sad će i jedni i drugi sve u šesnaes'
a ako ti ne kontaš da je "ded metal" vrsta umetnosti, nisi normalan. Mislim, ok je što ne kontaš,ali nije ok što tako kategorički poistovećuješ Grand sa tim. Možda tvojim ušima ne prija, ali je svakako muzički i umetnički dramatično sadržajniji od Vesne Vukelić Vendi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Mislim da bi ovo trebali da gledamo sa druge strane,sada ce Pink imati svoju produkciju,Grand svoju,sto nama koji se bavimo muzikom ,produkcijom ,tekstovima,aranzmanima itd. moze samo da donese korist.Mozda se iz suparnistva ove dve jake firme rodi novi kvalitet...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() Quote:
Kvaliteta nema, ali to moze nekom da se svidja. Ded metal umetnost? ![]() To je podjednako akvalitetno kao i Grand. Uvek su najogorceniji protivnici oni koji su isti. Last edited by google; 04-08-2010 at 11:55 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|