|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Hocu da probam neki 64bit sistem na jednoj particiji, cisto da vidim kompatibilnost softwarea i hardwarea koji imam.. pre nego sto narucim (ako sve uspe) daw sa win7 x64....
znaci, probao bih Win 7, koja verzija je provereno dobra? ili xp64? ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
win 7 x64 bilo koja retail verzija. Mislim da te verzije (home, biznis, profesional, ultimate, giga mega...) nemaju puno veze sa audijem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
win 7 x64, imam mali problem sa omnisphere 64bit i trilian 64bit, ali 32bit rade oba
mikatechnika.bandcamp.com/ http://soundcloud.com/mikatechnika http://www.youtube.com/mikatechnika www.facebook.com/mikadroidtechno/ http://soundcloud.com/mikadroid https://www.facebook.com/avoid.mikadroid/ http://soundcloud.com/frequency_movements Last edited by Mika Technika; 27-07-2010 at 08:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Verzije Windowsa i maksimalna kolicina RAMa A koji problem pravi Omnisphere ? Nisam provalio... Jel u Cubaseu u bitbridgeu ?
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 27-07-2010 at 10:17 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
omnisphere kao i trilian prave problem sto 64bit stave u hidden files tj. ProgramData(koji je inace hidden) pa dok to nisam provalio, muka ziva, pa onda iskopiraj te 64bit verzije koje su u tom folderu u folder gde mi je vst, pa je radio dok nisam stavio novi update i opet prekopirao sve isto i onda odjednom nema zvuka, inace podize normalno bridge.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Superoperater
|
![]()
To mi mirise na lose odradjenu instalaciju, ili cak bagovit instaler. Oni svaki dan updateuju svoj softver, ja sam napravio folder tipa ...vst\omnisfera\32, a za 64 bit sam stavio ...vst\omnisfera\64 i siguran sam da je sve na svom mestu. Slabo sam i pokretao tu 64bit omnisferu, doduse...
BTW Procitajte tamo u linku i koliko je USER MODE VIRTUAL ADDRESS SPACEa u windowsu bez +3gb switcha i sa +3gb switchem dostupno u 32bit windowsima...
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 29-07-2010 at 05:19 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
nisi me razumeo, instalacija je dobro prosla, svaki update koji sam uradio, odmah posle toga otvaram omnisphere da proverim da li je sve ok, i bilo je ok, do zadnjeg update-a, i naravno da svaki i 32 i 64 ima svoj folder, a nemam zivaca da opet iz pocetka instaliram
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Ne mora cela Omnisfera da se reinstalira. Samo update se uradi na prazno i kad se otvori omnisfera trazice svoj folder sa bankama... Ja sam je instalirao jos daaaavno i od onda sam par puta rusio windows, a instalaciju nisam radio nikad od nule...
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
pazi ovako, banke stoje kao i 32bit verzija tamo gde sam mu i rekao da stavi, a 64bit sam stavlja u taj folder, i ja sam prvo mislio da nece raditi, ali opet sto ne bi, to je samo dll, isto mu dodje odakle ce citati, i onako ne treba tu da stoji jer ga fl ne vidi zato sto sa,m drugi folder tj. prvobitan folder namenio za te stvari i dodelio fl-u da odatle cita.i upravo tako, ja prebacim i on radi, kad na finalnom update-u uradim isto i malo morgen, nema zvuka, sta i kako, ne znam, a i nije frka, bitno da 32bit radi
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Koji UPS? | shipwright | Computer Hardware | 15 | 26-09-2009 09:07 AM |
Koji XP? | branoy | Computer Hardware | 9 | 17-08-2008 08:52 PM |
Koji Wah Wah? | disco violence | Gitarska Produkcija | 13 | 13-03-2008 11:51 AM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |