|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
nema tu nikakve materije.... demo snimak / crtica od odeje / nema nikakav hook / itd..
nema sanse da to neko izda, ni za dzabe (u ovom obliku) i nije psy trance ni u ludilu !! ko st rece prijatelj, neki minimalac, ...ali onako ..sve kao da je sklepano od gotovih parcica iz nekoliko biblioteka...
![]() |
#2 |
Member
|
![]() ![]() Lol ![]() i opet nisam dobio odgovor na pitanje.. aranzman trake je takav, kakav je, svidjao se on vama ili ne, previse je subjektivno i dolazi od ljudi za koje ni neznam dal uopce slusaju takvu glazbu, da bi dobio kvalitetan odgovor, ali drzi vodu za ono za sto je namijenjen. poslusajte malo ekipu s parvati recordsa i proucite njihove aranzmane ako vec krecete u tom smjeru, al onda da obrazlozite vas odgovor za cinjenicama a ne subjektivnim dojmom.. posto se tu cak kacite na etiketiranje pravca glazbe pa da i to razrijesimo. psy trance je skracenica od psychedelic trance ako se ne varam. ako vam traka nije psihodelicna, onda cu bome preispitat svoje 10.godisnje stavove o psihodeliji. ocelot, ajja, atriohm, encephalopaticys, svi su psy trance, sad, dal se vise furaju na forrest, dark, fullon, morning, minimal ili nesto sedmo, nebitno, poanta je da je to PSYtrance jer je "psihodelicno", a ne zato sto fura takvu i takvu melodiju, takav i takav zvuk i sl.. takodjer, u tranceu sam vise od 5 godina i proucavam/slusam ga svaki dan, isao sam po svakakvim festivalima, partijima, privatnjacima i, ruku na srce, mogu rec da znam sto je i kakav trens. i MOLIM vas, nemojte se kacit na takve gluposti, pogotovo jer pitanje nije bilo "kakvim pravcem biste nazvali ovu traku". a sad da se vratim na pitanje koje jos nije odgovoreno a zanima me odgovor sto biste vi sredili unutar mixa? (ne aranzmana, ne melodija, ne klasifikacije pravca, vec striktno mix) hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
moj novi video na YouTube-u - PsyTrance | djnick | Promocija radova | 9 | 05-10-2009 11:32 PM |
Mix traka - pitanje? | akordeonista | Audio Produkcija - Tehnike | 12 | 18-10-2008 01:52 AM |
moj psytrance - ready to dl & comment | djnick | Promocija radova | 23 | 19-09-2006 02:03 AM |
Cubase Traka | Brka | Audio Software | 7 | 17-05-2006 11:19 AM |
moj prvi PsyTrance song | djnick | Promocija radova | 4 | 09-02-2006 07:08 PM |