Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 26-07-2010, 05:41 PM   #1
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: psytrance traka, polugotova =)

nema tu nikakve materije.... demo snimak / crtica od odeje / nema nikakav hook / itd..
nema sanse da to neko izda, ni za dzabe (u ovom obliku)

i nije psy trance ni u ludilu !! ko st rece prijatelj, neki minimalac, ...ali onako

..sve kao da je sklepano od gotovih parcica iz nekoliko biblioteka...
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2010, 11:41 AM   #2
nunuk_t2L
Member

nunuk_t2L's Avatar

Default Re: psytrance traka, polugotova =)

Lol
i opet nisam dobio odgovor na pitanje..
aranzman trake je takav, kakav je, svidjao se on vama ili ne, previse je subjektivno i dolazi od ljudi za koje ni neznam dal uopce slusaju takvu glazbu, da bi dobio kvalitetan odgovor, ali drzi vodu za ono za sto je namijenjen. poslusajte malo ekipu s parvati recordsa i proucite njihove aranzmane ako vec krecete u tom smjeru, al onda da obrazlozite vas odgovor za cinjenicama a ne subjektivnim dojmom..
posto se tu cak kacite na etiketiranje pravca glazbe pa da i to razrijesimo. psy trance je skracenica od psychedelic trance ako se ne varam. ako vam traka nije psihodelicna, onda cu bome preispitat svoje 10.godisnje stavove o psihodeliji. ocelot, ajja, atriohm, encephalopaticys, svi su psy trance, sad, dal se vise furaju na forrest, dark, fullon, morning, minimal ili nesto sedmo, nebitno, poanta je da je to PSYtrance jer je "psihodelicno", a ne zato sto fura takvu i takvu melodiju, takav i takav zvuk i sl.. takodjer, u tranceu sam vise od 5 godina i proucavam/slusam ga svaki dan, isao sam po svakakvim festivalima, partijima, privatnjacima i, ruku na srce, mogu rec da znam sto je i kakav trens. i MOLIM vas, nemojte se kacit na takve gluposti, pogotovo jer pitanje nije bilo "kakvim pravcem biste nazvali ovu traku".
a sad da se vratim na pitanje koje jos nije odgovoreno a zanima me odgovor

sto biste vi sredili unutar mixa? (ne aranzmana, ne melodija, ne klasifikacije pravca, vec striktno mix)
hvala
nunuk_t2L is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules