|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
pozz, zanima me s produkcijskog stajalista sta biste vi sredili ako biste ista sredjivali (traka je jos u procesu mixa) da znam na sta da obratim pozornost posto bi htio ovu traku izdat na jednom boljem leiblu
http://soundcloud.com/syn-2/self-definition |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
potrudio bi sa bar da uhvatim tonalitet kolko tolko,a ne ta moderna harmonija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
hvala na komentarima ali hehe, slusam dosta glazbe koja ne koristi "standardne" harmonije, iliti, dosta su disonantne i to mi pase. bio sam na raznim "dance floorovima" gdje su se vrtile trake koje uopce nemaju melodiju a ekipa bi divljala, poput sensienta. ekipa bi takodjer vristala kad bi se pustila koja ocelotova traka koja je prepuna disonantnih melodija, tako da ne vidim zasto ste se uhvatili na subjektivno ocjenjivanje aranzmana i melodija koje se koriste u njemu kad ce se uvijek nac netko kome to pase/ne pase dok je pitanje ipak bilo s produkcijskog stajalista, koje se uvijek moze "objektivno" ocijenit, bilo da se radi o hip-hopu, trance-u ili rock'n'rollu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Last edited by silicon science; 26-07-2010 at 10:17 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
hehe, nisi mi povrijedio osjecaje, al sto se tice aranzmana trake, postoji mnogo leiblova koji izdaju upravo takav smjer trance-a, tako da rasprava o ukusima nije info koji meni treba, vec dal sve stoji na mjestu, dal bi kik mozda bolje legao ako se digne oko 2khz, zvuk na 3.58 je previse glasan/tih i sl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Meni je traka ok, sviđaju mi se disonantne harmonije i mislim da bi bez problema odradila odličan posao na flooru, like it!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
nema tu nikakve materije.... demo snimak / crtica od odeje / nema nikakav hook / itd..
nema sanse da to neko izda, ni za dzabe (u ovom obliku) i nije psy trance ni u ludilu !! ko st rece prijatelj, neki minimalac, ...ali onako ..sve kao da je sklepano od gotovih parcica iz nekoliko biblioteka...
![]() |
#10 |
Member
|
![]() ![]() Lol ![]() i opet nisam dobio odgovor na pitanje.. aranzman trake je takav, kakav je, svidjao se on vama ili ne, previse je subjektivno i dolazi od ljudi za koje ni neznam dal uopce slusaju takvu glazbu, da bi dobio kvalitetan odgovor, ali drzi vodu za ono za sto je namijenjen. poslusajte malo ekipu s parvati recordsa i proucite njihove aranzmane ako vec krecete u tom smjeru, al onda da obrazlozite vas odgovor za cinjenicama a ne subjektivnim dojmom.. posto se tu cak kacite na etiketiranje pravca glazbe pa da i to razrijesimo. psy trance je skracenica od psychedelic trance ako se ne varam. ako vam traka nije psihodelicna, onda cu bome preispitat svoje 10.godisnje stavove o psihodeliji. ocelot, ajja, atriohm, encephalopaticys, svi su psy trance, sad, dal se vise furaju na forrest, dark, fullon, morning, minimal ili nesto sedmo, nebitno, poanta je da je to PSYtrance jer je "psihodelicno", a ne zato sto fura takvu i takvu melodiju, takav i takav zvuk i sl.. takodjer, u tranceu sam vise od 5 godina i proucavam/slusam ga svaki dan, isao sam po svakakvim festivalima, partijima, privatnjacima i, ruku na srce, mogu rec da znam sto je i kakav trens. i MOLIM vas, nemojte se kacit na takve gluposti, pogotovo jer pitanje nije bilo "kakvim pravcem biste nazvali ovu traku". a sad da se vratim na pitanje koje jos nije odgovoreno a zanima me odgovor sto biste vi sredili unutar mixa? (ne aranzmana, ne melodija, ne klasifikacije pravca, vec striktno mix) hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
moj novi video na YouTube-u - PsyTrance | djnick | Promocija radova | 9 | 05-10-2009 11:32 PM |
Mix traka - pitanje? | akordeonista | Audio Produkcija - Tehnike | 12 | 18-10-2008 01:52 AM |
moj psytrance - ready to dl & comment | djnick | Promocija radova | 23 | 19-09-2006 02:03 AM |
Cubase Traka | Brka | Audio Software | 7 | 17-05-2006 11:19 AM |
moj prvi PsyTrance song | djnick | Promocija radova | 4 | 09-02-2006 07:08 PM |