|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
banned
|
![]()
To ustvari nije bug, vec samo cinjenica da dosta kompresora i limitera imaju prilicno veliku latencu zbog potrebe da procesiraju pikove unapred, sa "predvidjanjem" gde bi se mogli nalaziti. Moze se samo kliknuti na dugme low latency koje se nalazi na prozoru aranzmana po osnovnom podesavanju, i onda ce se svi plugovi koji stvaraju kasnjenje iskljuciti. Bilo je narandzasto poslednji put kada sam ga koristio.
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Mo?emo onda staviti naslov Popis POTE?KOĆA u radu sa softwarima...
Dakle, bug ili ne... nebitno. I ne. Meni niti jedan drugi kompresor to ne radi, osim ovog UADovog, dakle teorija ti ne stoji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
u nuendu 4 ,import from audio cd,nikad ne radi (nije radilo ni u 3...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
meni se to isto desavalo i ez gore navedenog u nekim verzijama (mislim bas u N3)
![]() |
#6 | |
banned
|
![]() Quote:
Medjutim, koliko vidim, u Nuendu 4 ta komanda ne postoji po defaultu na glavnom ekranu, postoji u cubase-u, zato je verovatno retko ko i koristi. No, prilicno sam siguran da postoji, negde u menijima ili se moze dodati u glavni toolbar. Pozdrav
![]() Last edited by kejkz; 14-07-2010 at 12:23 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Cubase 5 - Povremeno mi se desava da se master fader sam od sebe spusti skroz dole ili ti na minus beskonacno, bez da sam ga dirao, a pri tom se sve cuje kao da je na nuli, odnosno na default-u...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
No, stvarno, meni ni jedan drugi kompresor ne stvara takve probleme osim UAD-ovog. Zato radije i koristim druge, sve dok ne zavr?im s midi fazom rada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Popis Svih Analognih Izvora Zvuka | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 27-09-2008 02:21 PM |