|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Da li da se trudim uopce instalirat ili to na 7-ici nece raditi....za sad mi se cini kao da nece...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Omnisphere radi savršeno na sedmici. Ja ga koristim u Windows-u 7 64bit sa Nuendom 4 bez ikakvih problema, zapravo apsolutno svi programi koji su mi radili u Windows-u XP rade i u sedmici bez problema... a što se tiče Nuenda + Winamp, to ti verovatno neće raditi istovremeno, jer Nuendo zgrabi audio driver... ako imaš multiclient karticu, možeš skinuti ASIO output plug-in za Winamp i dodeliti mu drugi izlaz... tako će raditi paralelno sa Nuendom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
super hvala...u biti....ja sam krenuo sa instalacijom omnisphera i na prvom cd-u mi je rekao da nece biti kompatibilan sa sustavom(win 7 * 64bit, nuendo 4)...nastavio sam sa instalacijom na cd-2,cd-3 i onda vi?e nisam imao mjesta pa sam odustao ali nije mi radio...zadnji put kad sam ga instalirao se ne sjecam da sam morao svaki cd pokrenut posebno instalaciju...???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
evo instalirano i pokrenuto (iako je na pocetku prvog cda rekao da nije u redu na tom sistemu)...ali nema zvuka...on radi prima signal ali ni?ta ne izlazi iz njega??? Pomoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Zanimljivo, da omni radi...Ja sam pokusao na sedmici (32-bit)da instaliram i atmosfer kao i trilogy znaci spectrasonic, medjutim, kao sto kolega rece i ja sam dobio samo sliku, a zvuka nigde....a nije ni do drivera, podesavanja i sl...samo mi je izbacivalo da nije pravi serial number iako sam uneo onaj koji je trebalo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
ne...nema nikakvog sounda...nema ni pode?avanja...normalno je sve instalirano...on radi ali nema zvuka...???? U P O M O Ć
bilo bi grozno vracati se na XP jer sam sa stabilno?ću win x7 jaako zadovoljan.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
evo malo citam i dosta njih govori da je to zbog nepotpune instalacije...a moja instalacija cak i je na neki nacin nepotpuna...iako ne vjerujem jer sve je glatko pro?lo (osim samog pocetka,ali ja mislim da je to ona win7 fora ?to te upozorava na sve ?ivo i ne?ivo) osim nekakog updejta na kraju...ne vjerujem da mi zbog nedostatka updejta ne radi, a mo?da je i to
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
evo sve sam instalirao glatko ali i dalje ne radi....dali je moguce da nema sounda jer je STEAM folder na drugoj particiji od omnisphera????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
kad sam ga išao unintalirati, skužio sam da ga uopce nema u sistemu nigdje ga nema...a pojavljuje se slika i prima midi...ocito da mora bit instaliran na istom drajvu...pa evo proširujem particiju, pa cemo vidjeti......
komentar???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
uspjeeeeh....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Spectrasonics - Omnisphere | Mika Technika | Audio Software | 95 | 03-01-2011 03:55 PM |