|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Ma, čitao sam fuckin manual, hehe ali malo mi je konfuzan. A ovo za assignable out?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A kao drugo, USB obično od 1- do 4 gigabajta(sa ni?om cenom, da ne spominjem one preko 4GB..), a za?to njih koristiti u kućnim uslovima kad je mnogo lak?e i komotnije ići na snimanje i čitanje podataka za Motif preko kompjutera. Studio Conection/Motif Editor je isto ne?to preko čega moče da se snima i učitava preko kompa, ali ne mogu semplovi i MIDI fajlovi...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
E pa to je super onda, to ću onda sve pomno istra?it čim mi bude trebalo, sada mi treba ne?to (nadam se) jednostavnije, moram slo?it klavijaturu za svirke, zanima me ima li nekakav tutorijal za splitanje klavijature da fino namjestim sebi postavke za par različitih projekata u kojima sviram...
Thanx... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Meni je najlak?e u Paternima pode?avanje raznih saundova. Prvo napravi? inicializaciju i ode? na EDIT te se na displeju pojave komande da tipkama F1-F6 i SF1-SF6 izvr?ava? razne komande. Ima? mogučnost postaviti 4 saunda te odrediti dionicu na kojoj tipki počinje i zavr?ava neki zvuk (na početku manuala ima ljepi vodič samo malo vi?e motivacije). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
na?ao sam na stranici 30 u manualu, ali nemogu nać kako da podesim koja oktava će mi bit na lijevoj odnosno desnoj ruci...
mo?e? li mi malo detaljnije taj način u paternima objasnit ili bar reć di je to toćno u manualu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
1. Ode? na karticu Voice 2. Za svaki saund mora? stavit kvačicu u part i odredit saund 3. Tipkom SF6 (strana 30)odredi? početak nekog saunda (npr klavir), tj. dr?i? tipku SF6 i pritisne? od koje tipke ?eli? početak tog saunda i zavr?etak (standardno je postavljeno C2 do G8) 4. Ako ?eli? npr. saund za lijevu ruku povisit ili snizit pritisni na tipkovnici Part 1- Part 4 i dolje u desnome kutu ima? izbor da vidi? detalje za jedan saund ili za sva 4 saunda. 5. Potra?i Note shift - te pomoču ovog parametra povisi odnosno smanji visinu saunda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
prijatelju mo?e? li mi reć kako doć do nekih dodatnih zvukova koji se mogu ubacit u motif xs (a ne kupit od njih naprimjer hehe)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Da li se nekome ovo de?avalo?
Kada sviram neki zvuk u patternu kojem sam već snimio neke kanale dobijem nekakvo trzanje i preskakanje ritma u zvuku kojeg sviram... ovo ?to je snimljeno bude ok, ali ono ?tpo sviram ne izlazi kako treba, preskače nekako... neznam do čega je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Motif memorija | Goran B | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 01-03-2010 01:59 PM |
Motif kao a/d...? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 13-12-2008 11:23 PM |
Motif vs Motif ES | STUDIOTON | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 1 | 22-10-2005 03:46 AM |