|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
ah da, zanima me koji VST koristis za klavir, posto sam fan tog zvuka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Superoperater
|
![]()
Pa hteo sam da malo zvuci napumpano, ali ne mozes to narodnjaku, ili sta je vec ovo, da uradis... Prosto nece biti to - to... Ima malo na basu i na onom buzukiju i to je to... Ima i na glasu ali neprimetno malo.
Inace davno nisam nista radio za svoju dusu, a ovo radim u studiu kao neki tonac/aranzer/saradnik... Tako se sve nesto slozilo da sam uleteo u taj studio, a covek koji je kompozitor hoce da to sve zvuci cyber i tako... Uvodni synth je omnisfera, ali ne sempl vec njegov sound engine - da, ima i on oscilatore i tome slicno i mogu ti reci - synth na prilicno visokom nivou ! Klavir nesto slabo koristim, ali ga i ja volim, i kada dodje do toga, nije los onaj 4Front Truepianos... Verujem da neki library za kontakt tipa Akoustik Piano zvuci ekstra ali s obzirom da pojede jedno 30Gb za klavir, sasvim je ok ovaj 4front...
![]() |
#3 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Nemam ja zamerke na kvalitet, cistocu synth-a itd. vec na sam zvuk synth-a. Stvar je subjektivne prirode, jednostavno ne prija. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
genre: progressive | Coolman | Promocija radova | 1 | 11-10-2009 07:36 PM |
Folk(Narodna)muzika | master29 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 111 | 03-03-2008 03:28 AM |
YU Pop & Folk VS. ....... | idekius | Razno | 53 | 28-11-2007 10:48 AM |
progressive electro, 127bpm | djnick | Promocija radova | 19 | 15-11-2006 07:51 PM |