|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#341 |
Pro Member
|
![]()
postavio sam to na nekoj od predhodnih strana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Junior Member
|
![]()
Secam se da sam koristio neku raniju verziju ovog editora pre nego sto sam presao na druge ali sada mi ne da da u njemu dodelim MIDI izlaz za blofelda. Ista stvar i u Live-u i u riperu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Pro Member
|
![]()
Malo svezih zvukova :
BTW Jel neko poredio Blofeld sa Largom ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Pro Member
|
![]()
ja bas hteo da pitam jel largo moze da cita sy-sex od blofelda ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Junior Member
|
![]()
Po?tovani,
Po?to sam amater i početnik u studio tehnici ovim putem Vam se obraćam za pomoć. Namera mi je da pored KORG ESX-a, kupim jedan synth u kategoriji do 400 evra, i Waldorf-ov Blofeld mi se čini pravim izborom. Dilema mi je sledeća, da li je moguće povezati MIDI kablovima sledeće sprave: 1. MIDI keyboard (izlaz iz njegovog MIDI OUT porta) 2. sa ESX-om (ulaz u MIDI THRU, a izlaz iz MIDI OUT prema Blofeld-u), 3. i sa BLofeld-om (ulaz u Blofeld-ov MIDI IN). Na ovaj nacin bi zeleo postici nezavisan setup od racunara. MIDI Keyboard bi slu?io za potrebe Blofeld-a, a sve sinhronizovano sa ESX-ovim MIDI clockom. Po?to već danima tragam za odgovorom na netu bez uspeha, odlučio sam postaviti ovo pitanje na Va?em forumu, koji mi se činio najkompetentnijim. Unapred zahvalan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Junior Member
|
![]()
Hvala RetroMan na brzom odgovoru, shvatio sam logiku.
Problem je u tome da Blofeld ima samo MIDI IN, a klavijatura mi ima samo MIDI OUT, a hteo bi da mi ESX triggeruje Blofeld, koji ima klavijaturu. Last edited by tetrapakk; 30-05-2010 at 02:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
RM P.S. MIDI Through box je u svakom slucaju najbolje resenje, a ne kosta puno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Junior Member
|
![]()
Hvala lepo na savetima, puno si mi pomogao!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poklon licenca za Blofeld RAM aktiviranje | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 09-07-2009 12:28 PM |
Blofeld u kutiji - Largo | Everbeatz | Audio Software | 1 | 15-01-2009 07:54 PM |