|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Quote:
Ne, nisam mislio perfektno. Jednostavno neko izvodjenje zvuci i sa falsom dobro, a neko ne. To izvodjenje koje ne zvuci, ne mozes doterati sa softverom, bar ja ne mogu. Mogu ga nastimati, ali OPET ne valja, zvuci u intonaciji, ali nesto fali. To sto fali, dolazi od coveka, a ne od softvera. Milion puta sam se uverio. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
MAO
|
![]()
pa naravno da ne mislim da bi pokojnu zavijajuću mačku naterao da zvuči ko lepa brena samo uz pomoć softwarea
![]() I ja pričam samo o slučajevima gde neko pevanje postoji, pa se nekad ne isplati razbijati nekom koncentraciju i osećaj zbog nekih intonativnih odstupanja. Tu mi ovakve stvare mnogo ali baš mnogo pomažu, i to po meni skroz opravdava njihovo postojanje ![]() @Musicman o kojem ti pogrešnom korišćenju pričaš ? koje su to nebuloze o "čuvanju vatre" i svetih oružija? Eno ga Trevor Horn, lepo reče, već 500 godina svi mi imamo i četkice i boju i ulja i platna pa nije svako rembrant ni van gogh. Oruđe je oruđe. Znanje je nešto drugo, a sirovi urođeni talenat, nešto treće. Tako da mirno spavaj i ako krekuju sve mega alate ovog sveta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() Quote:
To je po meni brze i bolje resenje. Snimim recimo 5-10 traka vokala, preslusam sve trake jednu po jednu. Obicno je jedna ono koja ima izvodjenje. Tamo gde ta traka skripi, bar na jednoj snimljenoj ima deo koji se uklapa, a zvuci. Samo odsecem deo sa jedne trake i spustim u drugu. Uopste se ne primeti, a bolje bude nego sto je bilo. Problem je ako pevac uvek na isti nacin i podjednako gadno peva neki deo, ali to pravi pevaci, mora ubosti bar jednom, ili odpevati sa izrazom, pa da se pomisli da bas tako treba. Snimao sam vokal pre 2 nedelje, 6 -7 pesama, nisam uopste koristio nikakav pic shift, a negde sam namerno ostavljao fals verziju, ili sam namerno zamenjivao ispravno odpevano sa neki vrljavim falsom. Ali generalno svi vokali sto sam tad snimao su bili odlicno odpevani, pa sam mogao da radim sta hocu. Mada sam snimao istog pevaca pre 6 godina, kad je tek pocinjao da peva, tu sam koristio sve moguce i nemoguce, pa nije vredelo. Last edited by google; 18-05-2010 at 12:39 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]()
Konacno je ostvaren produkcijski san 99.999999% mladih "producenata", da uklone vokal iz matrice.
![]() Toliko su dugo cekali, al' se isplatilo. Osecacu se bezveze kada vise ne budem citao postove tipa: Izvinjavam se ako je neko pre mene pitao... kako da uklonim vokal iz "matrice". ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
ama nema i tacka!Necemo da ga krekujemo.hahahahahaha!!!procitaj prethodne postove,ako te ne mrzi.Vidi sta smo ja i Arthur napisali....
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
ljudi, nemojte lupati gluposti... ne moze se ukloniti vokal iz pesme uz pomoc dna
![]() |
#39 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Member
|
![]()
Ovo je tako neiskoristivo djubre da ja ne mogu da verujem da se ikakva diskusija pvela u vezi njega,osporavaju se na ovom forumu neuporedivo kvalitetnije stvari,a mi pricamo o ovome,pa pola plaginova za winamp su revolucija u odnosu na ovo djubre,strasno,ne verujem koliko lose radi!!!!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
note na internetu? | sub | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 13 | 21-03-2010 09:26 PM |
Snimljene MIDI note sve nagurane na početku?!? | SickBoy | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 08-06-2009 12:35 AM |
Direct Mind Access (DMA™) musical composition technology | Gulanfer | Pricaonica | 1 | 02-04-2009 01:18 PM |
Celemony Melodyne - Direct Note Access | redroom | Audio Software | 40 | 17-03-2008 11:14 AM |
Direct X 10 | dejankuki | Audio Software | 10 | 09-06-2007 11:04 PM |