|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
Andjeo je uradjen sa Ueberschall Pop (elastik) apsolutno sve,a Starica je poslozena od Royaliti free pjesme iz seta Smartsound Strata serija( Pop BEds ili neki slican ,ne sjecem se vise.),i onda sam jednostavno nasao pjesmu koja mi se svidja ,i slozio je po akordima od "Starice" i nesto vrlo malo izbacio ,inace sve sto je u toj Samrt pjesmi ima i u starici osim gitarskog sola ,kojeg sam opet slozio od loopva iz Liquid Guitar. Inace "Andjeo " je pjesma koja je sad bila na Festivalu Melodije Mostara,i curica koja je pjeva ima nepunih 16 godina i slazem se da je vise izvodjac nego pjevac ali ako bude ucila naucice i predstavljati ono sto pjeva. Ja se inace ne umaram puno ,vise od 1 h i sto si otpjevo otpjevo si. E vec druga pjesma je autorski stara vise od 20 godina i pjevala je jedna mostarska grupa.Ja sam sad okupio par tih staraca i napravicemo album od jedno 10 pjesama skupivsi pjesme od svih Mostarskih grupa od 1980 do 1987. Ovo treba da zvuci staro i sjetno,ovo je nastalo prije Crvene Jabuke i recimo da mnogo ljudi u Mostaru trazi bas ovu pjesmu na radio stanicama,a naravno da se hit ne pravi u studiju nego reklamom. E sad jebeji ga ima li u pozadini harmonika ili nesto drugo smeta li ili ne ,veoma ne bitno ,a volio bi da cujem jos koji komentar,hajmo lesha ,arthure, dabear i ostala ekipa interesuje me i vase misljenje.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|