|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav, upravo trebam da veoma povoljno naručim direktno iz USA, povoljno maximizer, oko 50 EURO ko?ta,
radi se o BBE MAXIE SONIC MAXIMIZER MODEL 402 PROCESSOR ima li neko iskusan da po specifikacijama vidi da li se ovo isplati kupovat, odnosno da li va?i teorija da i jeftiniji hardware je bolje rjesenje od software-a trenutno za master koristim izotope ozone 4 i t-racks, da li bi dobio bolji efekat sa ovim maximizerom?? pozdrav evo link od manuala: http://www.bbesound.com/pdfs/402_manual.pdf
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pa probaj soft varijantu da uopce imas ideju sta taj uredjaj moze a sta ne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ne kupuj to. software to radi puno bolje. BBE je niko i nista u svijetu masteringa. jeftina roba. bacanje para.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
hej druze jbg kasno sam dobio tvoj post, hajde nek svijetli u rack-u ako nista drugo,btw prodace se nekoj diskoteci., ne znam sta mu je namjena , pobjedio sam na aukciji 50$ i nije neka para, hvala u svakom slucaju na odgovoru
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
hej druze jbg kasno sam dobio tvoj post, hajde nek svijetli u rack-u ako nista drugo,btw prodace se nekoj diskoteci., ne znam sta mu je namjena , pobjedio sam na aukciji 50$ i nije neka para, hvala u svakom slucaju na odgovoru, p.s. sta mi savjetujem za master,ja koristim inace real time master jer radim 90% stvari u reason 4.2.0., koliko sam do sada imao iskustva odlican mu je master engine, jer imam odmah prilikom samo aranziranja masterizovan zvuk o mogu omah slusati master u toku rada, a za specificne slucajeve kada imam gotov wave, koristim t-racks i izotope ozone, imako vise volim t-racks, daje topliji master pozdrav
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() ![]() ![]() barem je star 15 god., pa mi to daje nadu hehe pozdrav za MG
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() Quote:
e, moj prika...kad vjeruješ u te teorije - ja bih ti preporučio da od sad pa do kraja vremena koristiš taj što si kupio u nadi da ćeš za 50 kinti dobiti bolje rešenje od softvera... ovim bi možda i dobio ![]() http://www.bhphotovideo.com/c/produc...Mastering.html ali to zadovoljstvo ne košta 50 evra ![]() Last edited by balthazaar; 10-04-2010 at 04:14 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
prejeftina sprava ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
sta mislis o T.C. electronic finalizeru?vrijedil taj novac
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Precision Maximizer ili Neve 1073 EQ plugin ??? | MrHeavy | DSP forum | 5 | 03-10-2008 02:58 AM |
Preporuka - The BBE Sonic Maximizer | Altek | Audio Software | 10 | 07-06-2005 01:27 PM |