|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pošto mi je budžet ograničen na maksimum 800 EUR,
razmišljam o tome da... možda ipak... (umesto UAD2 SOLO FLEXI) uzmem "stari dobri" UAD-1e EXPERT PAK za 700 EUR, a on mi nudi voucher od $750. Treba da preko UA shopa dodam pluginove koji će uglavnom da se koriste za mastering, da mogu da dobijem pristojan finalni snimak, na potrebnom nivou glasnosti i dimenziono "popunjen", tj. da se izrazim narodski "lep debeo i zaokružen" (kao Sremica udavača). Prva 3 sam, nadam se ispravno izabrao: 1. Precision Limiter 2. LA-2A Leveling Amplifier 3. Precision Equalizer (Ova prva 3 koštaju $517.15, što je više nego $500 vouchera u UAD2 SOLO FLEXI) Ostaje mi još prostora za plugin broj 4. Šta mi je korisnije od ova dva uzeti, da bih dobijao "lepe debele snimke": A) Precision Maximizer ... i koristiti ga u masteringu ovaj plugin NE POSTOJI na UAD2 !!! B) Neve 1073 EQ ... i koristiti ga u produkciji i miksu ? Da li neko ovde koristi ova 2 plugina, i kakvi se rezultati postižu ? Za oba na žalost nemam lovice, najverovatnije. Da li Precision Maximizer vredi za nešto koristiti, ili da ga zaboravim ? ... Ima naravno i ona opcija da uzmem UAD2 SOLO FLEXI, dodam $17.15 preko Virtuon kreditne kartice i uzmem samo prva 3 plugina... u tom slučaju nema ništa ni od Precision Maximizera ni od Neve 1073 EQ... ... Hvala puno, pozdrav ! MrHeavy Last edited by MrHeavy; 02-10-2008 at 01:48 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Meni je neve 1073 najbolji (ma kako glupo zvucalo 'najbolji' u audiju) EQ koji imam. Za neke stvari je neadjebiv.
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Dobices sve demoe na 14 dana ...... sasvim dovoljno da zakljucis sta ti treba a sta ne ....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
OK, hvala na odgovorima,
samo me UNAPRED zanima da li neko koristi UAD-1 Precision Maximizer u nekim situacijama, i da li taj plugin daje dobre rezultate, po?to ga nikada nisam ni čuo ni video na delu... pretpostavljam da bi "trebao" da radi ne?to slično ?to i WAVES L3-16 MULTIMAXIMIZER, http://www.waves.com/content.aspx?id=3173 ali nisam siguran... mo?da neko ovde radi sa Precision Maximizerom, pa da mi objasni ukratko njegove funkcionalnosti ? ... a čudi me i to da ga nisu dalje preneli na UAD2 platformu... opet, ko?ta $199.00 znači ne bi trebao biti lo? za te pare koje nisu sitnica... pozdrav, MrHeavy |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ponovicu .... lepo ..... imas 14 dana demo ..... i igraj se koliko god zelis ... ako TEBI radi , onda ga kupi .... a ako TEBI ne radi , onda nemoj .....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UA Neve 1073 (video)Demo... | Illiron | DSP forum | 20 | 02-07-2006 03:00 PM |
Preporuka - The BBE Sonic Maximizer | Altek | Audio Software | 10 | 07-06-2005 01:27 PM |