Quote:
Originally Posted by google
Obicno onaj koji zna sta hoce ima jednu dobitnu kombinaciju, onaj koji ne zna sta hoce kupuje sve sto vidi. 
|
Tipican primer je ovaj lik ciji sam video okacio

Tacno se vidi da pojma on nema sta hoce
Quote:
Najbolji zvuk koji sam cuo je ili pojacalo + gitara, ili pojacalo + jedna pedala + gitara. Obicno gomila pedala samo kvari ton.
|
Wow, slazemo se?
Mada ne mogu da zamislim setup bez delay i wah pedale.
Quote:
Mozes doneti sta god hoces, pitanje je na sta to lici kad se snimi. Obicno producent vija zvuk, a ne deciju sujetu. Mada, musterija je uvek u pravu i po def. gluva i slepa, tako da joj samo treba govoriti da je u pravu i da zvuci do jaja, i bice prezadovoljna. 
|
Pa pricamo o kavalitetnoj opremi. Ne Squier od 30e u marshall MGX (ili kako vec) ...
Jos uvek stojim iza tvrdnje da nema tog tvrdoglavog i sujetnog gitariste koji te na kraju nece poslusati ako mu pokazes bolje resenje.
Quote:
Samo ta pojacala su imala dobar zvuk, a cuo sam svakojakih zujalica & pistalica.
|
Nista messa boogie, Bogner, VHT ...?
Quote:
Vazan je ton, a ne "pravac". Kad musterija pocne da filozofira, onda postoji samo jedan pravac> pravac napolje. 
|
Slazem se. Ton na prvom mestu. Jel postoji samo jedan ton(ili dva)? Koju si sve muziku (izbegavam da kazem "gitarsku", ali znas na sta mislim) imao prilike da produciras?
Quote:
Kolekcija? Sta si ti? Filatelista? Skupljas "impulse" kao sto deca skupljaju slicice? 
|
Mora da jesam

Procitaj sta pise na linku koji sam postavio, ovako zvuci kao jedna besmilena prozivka... Ipak pricamo o tonu? Pretpostavljam da znas koliku ulogu u tonu ima zvucnik, njihov broj i konstrukcija kutije?